ENKEL OG SUNN MIDDAG FOR UNDER 100 LAPPEN

Må jo si det at eg syns eg imponerer litt i matveien da, eller hur?
Middag ferdig kl halv 10 liksom *Bra Jobba*

Nå er eg jo i utgangspunktet heldig da for Ali fylte opp fryseren ganske bra før han reiste så eg trenger liksom ikkje tenke på kjøtt, kylling og fisk, er kun det som trengs til og da er det jo ganske greit!
Halve jobben er jo allerede gjort liksom 🙂
 

I dag kjører eg på med en Thai Inspirert Wook som er kjappere enn kjappest å lage og den krever egentlig veldig lite arbeid, sånn kan ei husmor like + at den er sunn og smakfull samtidig som ungene får i seg masse grønnsaker hehe Veldig viktig å få sagt det vet du, ja eg vil jo ikkje stemples som en Usunn mamma haha Her i huset er grønnsaker virkelig en stor forbruksvare 🙂
Halve matboksen er f.eks AGURK og PAPRIKA!


I fryseren fant eg Strimplet kylling, eg tinte 2 X 400 gr à kr 25 = Totalt 50 kr (TILBUD)

I tillegg kjøpte eg en boks med Bambusskudd, en boks med Vannkastanjer, en boks Babymais,
en pk sukkerterter og 2 røde paprika (Hadde de hjemme)

Paprika`en skjærte eg i store biter, sukkertene delte eg i 2 og det samme med Babymaisen.
Bambusen og Vannkastanjene la eg en stund på servietter slik at de er tørre når de skal i wook`en. Kyllingen vasket eg i et dørslag og lot den renne godt av seg. Ingenting er verre enn en
VÅT Wook som er full av væske i bunnen .

Stek kylling ALENE sammen med chilli, pepper og salt etter smak. Me liker det litt Hot!
Ta kyllingen ut av Wook`en før du steker grønnsakene. Begynn med paprika og sukkererter,
surr og fres litt i olje (SolsikkeOlje), kjør på med Bambus og Vannkastanjer og avslutt med Babymaisen. La alt surre 2-3 minutter før du hiver oppi kyllingstrimlene. Velt det rundt og sett Wook`en til side, eller spis med èn gang! Eg skal servere den med ris 🙂

 

Nå ble det slettes ikkje til at eg brukte posen eg kjøpte på Rema, ble jo så mye ut av det eg hadde kjøpt utenom så eg tilsatte KUN halve posen fordi i denne posen er grønnsakene velvet i gode ThaiKrydder 🙂 Dette blir nok skikkelig SNADDER! Og knall godt for min mage iallefall 🙂

Regnestykket mitt ble på dagens middag + garanter morgendagen også

Kyllingfile 2 X 400 gr (Tilbud)     50 kr
1 Bambusskudd     9 kr
1 Vannkastanjer   9 kr
1 Babymais  10 kr
1 pk Sukkererter 15 kr
1 Wookblanding 28 kr
2 røde paprika ca 12 kr
=   133 kr

Eg laget av 2 pakker kylling fordi da har me også middag i morgen og garanter middag
nr 2 i kwell på Jr, så her er det mange gode måltider 🙂

Bare for å bekrefte det så er det veldig BILLIG å spise sunt, men det kan være BRA å være prisbevisst og jakte på GODE tilbud. Som sagt så er eg heldig som har Ali, han er virkelig en rezer
å finne gode tilbud og han vet å UTNYTTE råvarene. Ikkje vær redd for å kjøpe f.eks kjøtt/kylling
som går ut på dato kjøpsdagen, gå hjem å legg det i fryseren!

Hvis du ikkje helt vet hvor du skal starte så er det en ganske god idè å starte med å laste ned “MATTILBUD” App`en på mobilen din, den bruker me aktivt begge 2 og da kan du virkelig spare penger. Cluet er å gå inn på butikken, handle det som var på tilbud, betale og GÅ UT! Der er Ali flinkest hehe Eg znapper alltid med meg andre ting og merker ikkje tilbudene like godt haha


Mmmm GLEDER meg til middag i dag! Det som er EXTRA koselig er at Amira kommer også en tur 🙂 Denne dagen blir jo helt super! Dagens middag ligger også på SnapChat (vibbedille)

Nå blir det strikking frem til eg skal ut å hente Jr. Venter også en elektrikker i dag, men han regner eg med klarer seg selv 🙂 Dermed satser eg på mer lys i kwell og det er jo i dumt
i det grusomme Koseværet me har i dag!

KOS DEG OG HA EN
DEILIGE INNEDAG 🙂

Go`klem fra ei meget fornøyd Vibbedille 🙂

#middag #thaiwook #wook #billigmiddag #sunnmiddag #under100lappen #grønnsaker #enkelmiddag #raskmiddag #husmor #gressenke

4 kommentarer
    1. Jeg lurer bare på hvordan du oppbevarer middagen fra kl 10 og frem til den skal spises på ettermiddagen, slik at den holder seg “fresh” ? Trenger tips 😉

    2. Marianne: Her spises det middag kl 14. Men eg skrur av plata og lar maten stå uten lokk til det er avkjølt. I og med at grønnsakene er så vidt stekte er det bare å fyre opp varmen når me skal spise 🙂 Var skikkelig crispy og godt 🙂

Siste innlegg