Rå Avslutning!

 

Snakk om perfekt avslutning med mye ståhei og masse folk! *ler* Å jo da, eg gikk hjemmenefra til Amira og de ute på Randaberg: Startet her hjemme i Sola kommune, innom Stavanger og så til Randaberg – Kult! I Randaberg sentrum var det noe marked greier + de hadde et løp som het “Mila”. Når eg kom inn i sentrum var jo det målområdet så eg passerte mållinja i motsatt retning og syns absolutt eg burde fått en medalje haha Syns det var en bra avsluttning, eg gikk gjennom sentrum og ut på andre siden om bort til Amira. Der var det å vrenge av seg turklær, en kjapp vask, på med pysj og sååå slenge i sofaen. Fikk med også gelenegler mens eg lå der å slengte – Luxus! Har hatt en herlig og avslappende dag selv om eg gikk ganske langt. Blir nok ikkje en fast tur det der for selve turen er jo noooe kjedelig da, 11 km på kun asfalt og trafikk, hadde musikk i ørene hele tiden hvis ikkje hadde eg blitt ko-ko. Med musikk i ørene kunne eg tenke, eller ikkje tenke – Alt etter som 🙂 Kjekt å ha gjort det!

 

 

 

 

Du ser…Ganske kjedelig…

 

 

 

 

Eneste spennende var i grunnen Hafrsfjordbrua,
litt kribling å gå over og kjente litt på suget i magen!

 

 

 

 

Det regnet kraftig før eg gikk, men så kom sola og den var med meg heeelt til eg kom til Randaberg,
da regnet det litt. Godt å være vanntett!

 

 

 

 

Ut til havet!

 

 

 

 

Blåste kraftig på toppen av brua!

 

 

 

 

Kjente høydesuget ja!
Dette er forøvrig den gamle brua, resten i allefall.

 

 

 

 

Passerte Kvernevik i 3 steg stil!

 

 

 

Og inn i Randaberg! Her måtte eg frem me kartet for
å kunne velge de riktige veien, kjip å gå feil…

 

 

 

 

Siste etappe, kan se sentrum der borte!

 

 

 

 

Etter flere timer i sofakroken var det bare å knyte på seg skoa igjen,
denne gang i pysj og Amira fløy meg hjem i det nye gliset! (<—Bilen altså)

 

 

 

 

Meget godt fornøyd, spesielt med tanke på at dagen i dag skulle eeegentlig være hvile dag fordi Ine og eg skal på langtur på Jæren i morgen 🙂 Men det går fint! Gleder meg til i morgen, men nå er det først en svær bakt søtpotet som skal fortæres!

 

 

 

KOS DEG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

Eg har ei høne å plukke med deg…

Designet av Annette Corsino

 

Det jaggu ikkje så lenge til jul og eg vet om flere som gleder seg til den er over, av forskjellige grunner, men hva kommer så? Jo, allerede i begynnelsen av januar begynner me å se frem mot våren og lysere tider, ikkje det?
Da kan me begynne å tenke på Høner &Co! Nå er ikkje akkurat dette ei påskehøne da, men det er ei høne som er loveable and huggable, altså ei skikkelig KoseHøne – Det er det det er!

 

 

 

Designet av Annette Corsino

 

Ellers vil eg tro det er ei lettstrikket høne, om du skal ha den i armkroken eller til pynt ut på våren er jo
helt opp til deg 🙂 Syns den var søt eg! Man skal ikkje kinse av en ei høne 😉

 

EMOTIONAL SUPPORT CHICKEN
Bildene over
Str ca 33 cm
Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

 

Tja, hva skal eg nå gjøre i dag da? Etter en vellykket Generalprøve i går er eg i grunnen klar for messe!! *ler* Føltes som om det gikk hull på en ballong i går kwell når eg var ferdig…Har fortsatt litt som eg vil lage, men føler meg også ferdig….Så hva gjør man da da?? Kanskje eg skal gå for å tømme hele skrivebordet å rydde/vaske skikkelig før eg setter i gang med en ny runde?? Hmm hadde vært helt nydelig i så fall! Før eg helt setter i gang med det skal eg tur til Amira og de, men der har eg også et lite dilemma; Skal eg kjøre eller skal eg gå?? Jo da, det er et stykke å gå, men ikkje lenger enn hva eg har gått flere ganger…Eg mente det var 9 km sist eg sjekket, men det var visst 12..Ok, men det skal gå fint om eg velger å gjøre det, har ikkje bestemt meg…Om det skulle være et minus ved dette så er det at heeele veien er kun asfalt…hmm…har egentlig ingen problem med asfalt lenger, merker ikkje noe slikt som eg gjorde før 🙂 Har skikkelig lyst å prøve!

Eg får starte med litt mat så får du evn svippe innom Snapchat i løpet av dagen å se hva eg bestemte meg for!

 

 

 

HA EN FLOTT DAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

– GENERALPRØVEN –

 

Fytti katta for en jobb! Ikkje for dent eg har gjort de siste 3-4 mnd,
men jobben eg gjorde nå i kwell!! Shit, men det tok tid!! Nå har eg fått alt det som er laget de siste
månedene ut i gangen, plutselig ble det litt mer luft her på Hobbyrommet 🙂

 

 

 

 

Tro det eller ei, men det tok nesten 2,5 t å henge å opp 762 maskemakører!! Jepp, nesten litt galskap ja, enig med du i det! 531 av de er håndlaget og 231 er emaljemarkører, dvs de er “bare” monterte –
Er litt jobb det også, skal eg love deg!

Takk å pris for at eg kom på å sette Ali i sving med å lage dette stativet, hvis ikkje hadde eg hatt problemer. Stativet alene veier 5,8 kg så det er ikkje sjans at det vipper 🙂 Tenkte det var en god idé å henge opp alle sammen for å se at det ble plass, men nå sitter eg å bare lurer på om eg skal trekke en sånn tynn plastsekk over når eg skal ut til Solamessen…Eg kan jo ikkje stå der ute å bruke over 2 t på å henge de opp!?! Me skal ut kvelden før å rigge til, men altså….er nok av annet som skal på plass også –
Tror nok eg satser på å bære det akkurat som dette 🙂

 

 

 

 

Dette er altså det nye eg har laget, nå tenker eg å gå gjennom noen bokser fra i fjor å se hva eg har som egner seg 🙂 I tillegg kommer det jo også marmelade og gelé, har noen glass av det også + eg skal lage litt snop mm.

 

 

 

 

Har fortsatt noen figurer som skal lakkes og gjøres ferdig.

 

 

 

 

Tja, da tror eg at eg puster lettet ut så langt 😀 Blir det ikkje mer enn dette, så er eg godt fornøyd likevel 🙂 Ingenting av dette er altså for salg ennå, men det som er igjen etter Solamessen legger eg her på bloggen 🙂 Tenker eg slapper av resten av kvelden!

 

 

 

KOS DEG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

Gode Førjuls Tips!

 

Det er en god stund siden eg begynte å ha daglige juletanker…! Det pleier vel å starte litt sånn på forsommeren
og så baller det bare på seg, noterer flittig bakom øret hele tiden før eg ender opp med et hav av huskelapper!!
Mulig du kjenner deg igjen på området??

Skulle jo tro me var en kjempefamilie eg skulle organisere for, men eg har mine ting eg bare må ha. Hvis eg skal komme på alt etter at eg har hentet frem julepyntet, vel…da kan det fort bli for sent. Dessuten elsker å dille
og dalle, pakke inn og gjøre det lille ekstra + eg gir jo bort en gode del frem mot jul også.

 

 

 

 

Eg har en greie for cellofan…sukk…alt blir sååå mye bedre når det pakkes inn i det, ja enten om du vil bruke ark eller poser. (Anbefaler å kjøpe blank cellofan på rull hos Europris- BILLIG!) La meg så kanskje starte med å si at ikkje kjøp sånn 10 pk med cellofanposer som diverse butikker selger…det blir fort veldig dyrt, men det er enkelt
å plukke med seg, eg vet...Selv kommer eg ingen vei med kun 10 poser og skal eg ha flere pakker,
vel DA begynner det å bli veldig dyrt syns eg…

De siste årene nå har eg bestilt alt av cellofanposer fra CONGRAT`s, å nei, ingen reklame kun en anbefaling.
Alt er kjøpt og betalt av meg selv. Her får du cellofanposer (og annen innpakking o.l) i mange størrelse. Alt selges
i pakninger på 100 stk, er det for mye? Shop sammen med ei venninne eller noe og så er det bare å dele + at du har muligens for noen år fremover. Vet jo aldri når du trenger en cellofanpose, sant??

 

 

 

 

DISSE!!! Oj Oj...Fikk en pakke med påfyll i dag…Over 2 kg! *ler* Hadde en del fra før, men nå trooor eg at eg har ca alle størrelsene…*fniser* Vær obs på at de selges både med og uten limkant. Begge deler er supert, men det kommer an på hva du skal pakke inn, om du f.eks skal snurpe posene
og knyte med sløyfe trenger du ikkje de med limkant.

 

 

 

 

“Litt” cellofan beregnet kun på jul er jo også et must *kremt* Dette er for det meste emballasje eg har shoppet HER hos Aliexpress 🙂 Har aldri blitt skuffet og det er nydelige priser! Skal du shopper her i fra er det smart å starte nå selv om alt eg har shoppet i år virkelig har kommet kjapt hjem i postkassen – Max 3 uker faktisk!

 

 

 

 

I dag skal eg begynne å pakke mesteparten av det som skal bli med på Solamessen, of course i cellofan ♥ Når eg får alt det som er ferdig ut av Hobbyrommet kan eg kanskje klare å svinge Hula Hoops`n her inne *ler* Neida, men da kan eg se over hva eg har og evn mangler og på den måten få litt ro i sjela! Etter på det igjen skal eg sette meg ned å nyte fredagskwellen og garantert komme opp med noe mer eg kan lage 🙂 Juletrærene i innlegget skal bli med på messa og kommer muligens i bloggen her etter den.

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
HERLIG FREDAG

 

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

Spreke Sokker – Strikkeoppskrift

Designet av Carolyn Lisle

 

Sokker ER gøy, og stilig sokkergarn er alltid en vinner, men ikkje for en hver pris syns eg…Sokkene ville eg gjerne hatt for det om, men garnet som er brukt i disse er sviiindyrt! *ler* Det er “bare” vanlig merino 75% som er i de fleste gode sokkegarn…pris? Mellom 350,- og 450,- pr hespe med garn…!? Verdt det? Hmm i et svakt øyeblikk og en dose galskap hadde nok eg gått på en smell ja…Ikkje et ukjent fenomen for min del...Minnes den natta eg gikk fullstendig bananas med Skinny BuggaOj Oj…Ble dyr ja…! Tror så absolutt eg har lært…eller kanskje ikkje?

 

 

 

Designet av Carolyn Lisle

 

Sokkene er så absolutt stilige og man kan selvfølgelig oppnå samme effekt med et noe rimeligere garn. Evn kan du jo prøve å farge ditt eget garn 🙂 Eller du kan velge å feste litt tråder til slutt…?

 

DIZZY DIAMOND SOCKS
Bildene over
Str S – XL
Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

Det er fredag og PAKKEDAG!! Yes! Endelig har eska med emballasje landet på postkontoret her nede….
Å nei, den kommer ikkje langveisfra, den er fra Norge. Nå kan eg endelig få pakket en del av det eg har laget, stativet er også vellykket støpt. Betongen skal bare “vannes” noen dager og få på litt sånn møbelknotter….Bøtta hadde nemligen ikkje flat bunn, men buet! Det ble et stativ som kunne vippe fra side til side….Ler meg halv ihjel!!
I løpet av dagen skal eg rydde bort tingene som står på kommoden i gangen og etter hvert som eg pakker setter eg det ut der. Greit å få tømt Hobbyrommet sånn at eg får en grei oversikt over det som skal bli med + at eg får noe mer arbeidsrom! Tenkte eg skulle teste stativet med å henge alt av markører på, ser det “tomt” ut, vel…da må eg vel lage noen flere…tenker eg! Kan jo ikkje komme der med noe som ser halvtomt ut?!?!

Å der plinget det jaggu meg i postappen igjen!! Garn er levert i kassa i dag! JuHuu
Så gøy, kanskje eg faktisk må strikke litt i helga?

 

 

 

HA EN STRÅLENDE
FREDAG

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

Dagens Fangst!

 

I morges så det ut som noen sto med høytrykkspyleren på vinduene, det regnet så insan at egentlig burde eg hatt på meg oljeregntøy! Men, når klokka nærmet seg 10 så sprakk himmelen litt og me hadde opphold på nesten hele turen 🙂 Litt regn og myyye vind! Kuling altså, ble en frisk tur selv med 17 grader. Me gikk med gjengen på Byhaugen siden Gramstad består av en del myr og sørpe.

Selvfølgelig hadde eg glemt å ta med poser i dag, det er jo sååå mye kjekt i skogen på denne tiden og ved Stokkavannet er det et eldorado for sånne som meg….ja som liker å potle og lage alt mulig! Men du vet, søs har det meste i bilen, t.o.m en rull med hundeposer! Da løste deg seg da vettu, hun kikket nok mest etter sopp mens eg kikket i grunnen etter alt mulig!

 

 

 

 

Eg er litt kresen da og tar ikkje med meg hva som helst, men nøtter som dette er jo som tatt ut av eventyret.
Var masse nøtter!

 

 

 

Ble litt, ikkje så mye, men eg har planer om en tur rundt Store Stokkavann snart og litt lengre enn
der me gikk i dag er den en stil med mye slike minikongler – De er jo så søte!

 

 

 

 

Fargeskiftet ut er i god gang og det lukter så godt inne i skogen,
litt sånn koselig og lun duft føler eg 🙂

 

 

 

Lille Stokkavann

 

 

 

 

Svaneparet ute på vannet er her hele året, de flytter ikkje på seg, de fikk mye god mat av meg i vinter.
Har som regel alltid en pose med havregryn i sekken 🙂

 

 

 

 

Fornøyd med denne turen, dette er som sagt en noe mer sosial tur,
det er ikkje det kjappeste tempoet.

 

 

 

 

Me stopper innimellom og da benyttet eg tiden til å vandre rundt etter skatter
til de som går bakerst tar oss igjen 🙂 God utnyttelse av tiden.

Handlet litt på vei hjem og nå har eg hatt meg en dusj – ble ganske så døsig….Men må bare komme meg til hektene for om en times tid er det strikkekafé 🙂 Alltid koselig, men fremover nå må eg bare benyttet hvert ledige øyeblikk her på Hobbyrommet. Skal sitte her å kna før eg hopper i skoene igjen!

 

 

 

HA EN KOSELIG KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

Lære noe nytt? – Strikkeoppskrift

Designet av  Marna Gilligan

 

Det var en lang periode i mine mest ivrige år som strikker at eg samlet på spesielle masker og teknikker, der har eg dabbet litt av de siste 2-3 årene….! Men altså, en teknikk som dette ⇑ har eg ikkje sett før? Har du? Var jo tøft da når man har en egnet plass å bruke den…Kan jo også f.eks sikkert brukes som en “vrangbord” på ei lue? Genser? Votter? Ja sikker også på sokker, tror du ikkje?

 

 

 

Designet av  Marna Gilligan

 

Nå er eg ikkje på jakt etter noe sjaloppskrift, der har eg mine favoritter og noen av de rokker eg ikkje ved…trenger bare litt tid til å strikke de 🙂 Men, et nytt sjal kan eg alltid rydde plass til i ei mappe for å ta vare på teknikken…eller er det “bare” en maske?

 

BLAZE
Bildene over
En størrelse

 

 

 

* * * *

 

 

Som du sikkert har skjønt er eg tidlig opp *God Morgen*. Søs kommer å henter meg litt før tid så da er det bare
å komme seg ut av dyna sånn ca når sola står opp 🙂 Eller, nei...eg var oppe FØR sola, ja for den står ikkje opp før 07:34 så eg akkurat inne på Yr.no! HA! Tja, det er meldt kuling også i dag så det blir en vindfull tur! Litt usikker på hvor turen går i dag, glemte å spørre, men det blir endten Gramstad eller Byhaugen 🙂 Senere i dag er det strikkekafé på Losen og mellom der har eg en del som skal gjøres på Hobbyrommet!

Må bare komme meg på beina, får i meg litt mat og få på meg turbuksa!
Me preikast senere!

 

 

 

HA EN FIN DAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

Praktiskt Juletre, kul lue og…

 

…en herlig, skikkelig spicy og god søtpotetsuppe 🙂 Denne ble mye bedre enn den forrige eg laget…forskjellen er noe mindre søtpotet, forrige gang ble også suppa ganske så tjukk. Så da er det denne oppskrifta eg lagrer for senere bruke 🙂 Ved siden av ristet eg et par grove skiver – Mett og god! Denne suppa blir god å ha i bakhånd når de kjølige dagene kommer, kjapp og enkel å lage er den også.

 

 

 

 

Mens gulrøttene og søtpoteten var på kok tenkte eg at det å støpe sokkel til dette treet var en god idé…Velikkje alltid det funker i praksis likevel...Eg brukte måletabellen på posen med sement eg hadde kjøpt…sto i nesten 40 min å rørte i ei suppe, og sånn har da aldri sementen vært når eg har støpt før..?? Ali var ute å monterte postkasser så eg ville ikkje rope på han heller…lot bare alt stå til han kom inn, var ikkje sjans i hekkan at det kunne stivne likevel…Vel, han kom inn, så i bøtta og bare tømte resten av sementen opp i og vips var den perfekt! Hø…? Nå er det ikkje en sjans i helv….at det treet kan velte!! Sekken eg hadde veide 5 kg, så da skal det ikkje være mulig at maskemarkørene mine kan velte treet!?!? *ler* Det er nesten 1 m høyt og planen min er at alle markørene får plass!! Hadde vært veldig greit i så fall 🙂

 

 

 

Designet av Hunter Hammersen

 

Ellers kom eg over denne litt spesielle lue, tøff, ikkje sant!? Her skal du ikkje bare strikke, men du får også brukt for broderinåla – Kjekt med litt forandring av og til 😀 Det er bare å få fylt opp den julegavekista de!

 

EXPLICATE
Bildet over
Er i 8 størrelser og 7 strikkefastheter

 

 

 

* * * *

 

 

 

 

 

Sånn mellom slaga i dag har eg også fått stekt noen nye figurer 🙂 Litt jul må eg jo ha med på messa og da passer det med litt juletrær og kakemenn. Noen skal henge og andre får stå på pinne. Mange bruksområder, ja du vet? I jule kan alt skje! Sitter bare å venter på den betongen eg, spent på om den glir lett ut av bøtta og at det ser bra ut! Bestilte hvit sement fordi eg tenkte det ble pent, og fordi eg ville teste den fordi eg teller på knappene for å bestille noen utrolig flotte former….Ååå det er så mye eg har lyst å prøve meg på og lage…Selv om eg bare sover max 6,5 t i døgnet føler eg døgnet har alt for lite timer, eg skal jo tross alt ut på tur også…! Har ikkje vært på tur i dag, eg har ROKKET og garantert at eg våkner med blå ankler og tær i morgen!! O`my altså! Har kommet frem til at de nye fjellskoa mine er perfekt til å rokke i, da får eg i allefall ikkje vondt fra anklene og ned *ler* Ofrer ikkje føttene mine altså…skal jo bruke de på tur! Herregud for et sirkus, men Hula Hoops er gøy da, et par av plantene mine ble noen blader fattigere i dag, så eg må trene litt på beregningene mine…

 

 

 

LAG DEG EN GOD KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

Disse burde eg strikke….-Norsk Oppskrift

Designet av Sisu Knitwear

 

Disse gikk rett hjem her hos meg, Swoop-Swoop så var oppskriften kjøpt + eg sendte en bestilling til Titt Inn Garn for eg måtte jo ha “skikkelig” garn til et bare gode bruksvotter! Et garn eg aldri bruker til et par votter er superwash…Den tabben gjorde eg én gang da Dib gikk i barnehagen…har aldri sett så lange votter etter en dag
i snøen før
…Iskalde blir de også. I oppskriften står det Karisma, vel...mitt råd er: Bruke 100% ull som ikkje er superwash, eg anbefaler alltid Finull for da blir vottene bare bedre og bedre. Nå skal jo disse vottene strikkes med noe tykkere garn og siden det kun er en størrelse er det greit å forholde seg til strikkefastheten. Derfor klikket eg hjem noen nøster 3-Tråds Strikkegarn fra Rauma, da overlever i allefall vottene mer enn en sesong i fjellet 🙂

 

 

 

Designet av Sisu Knitwear

 

Så da håper eg at eg får bruker alle smutthullene eg kan til å strikke et par av disse, helst før jul hadde passet fint! Garnet er allerede landet i postapp`n så hvem vet? Kanskje eg har det allerede i morgen og en runde
her og der så blir det plutselig et par perfekte votter!

Kjenner du noen som fortjener tittelen Fjellgeit så har du et brennhett Julegavetips her fra meg!! Ho Ho Ho

 

FJELLGEIT MITTENS
Bildene over
One Size (Dame)
Norsk strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

Å ja, eg kjenner eg vandret rundt, opp og ned på fjellet i går, en deilig følelse! Kjenner det også i ribbeina at Dib
og eg rokket! Det er vel en indikasjon på at eg rokket litt feil.…aldri hørt om ribben i livet…!
Øvelse gjør mester heter det så eg fortsetter å leke øve 🙂

Planer for dagen? Tja, tenkte eg skulle brette de 2 svære tørkestativene her i stua først av alt, ikkje minst kan eg også da rokke inne…Kan bli vel mye show for naboene om eg må fortsette å stå på terrassen! Den Hula Hopps`n er svær kan eg bare si…Store radius derane så mulig eg må rydde vekk litt krystall her og der! Men sååå skal eg blande meg ei bøtte med betong! Jepp, det er på tide å støpe det der stativet mitt! Regner også med at alle cellofanposene eg har kjøpt er rett rundt hjørnet så da kan eg begynner den seriøse innpakking av messestashet mitt! Planen er å flytte alt ut på den store kommoden i gangen sånn at eg kan få en god oversikt….Inne på Hobbyrommet råder jo litt kaos og det er vanskelig å se hvor mye det har blitt…
Bygge ut et extra rom kanskje?? Hmmm

Anyway, lag deg en flott dag! Ta deg en tur ut, finn noen grener, kongler, frøkapsler, eller kanskje noen nøtter?
Lag deg en flott høstkrans, det er gøy! Du trenger kun det du finner, en bastkrans og en limpistol 🙂
Ha det gøy!

 

 

 

KOS DEG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

Åååå….Gratis Strikkeoppskrift

Designet av Purl Soho

 

Åååå sååå typisk! Her sitter eg å scroller over nett en siste runde før eg skal legge meg og SMÆKK!! Sant vel!? Nå får eg garantert ikkje sove! Se på de da?? Hekkan så lekre de er!
Dette er sånn “Må Ha”-kategori for meg…sukk...

 

 

 

Designet av Purl Soho

 

Ingen problem om du ønsker litt lengre fingre…akkurat like lekre…
Dobbelt sukk

 

VERY CLASSIC GLOVES
Bildene over
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

Vel, vel…eg får bare rusle i seng og prøve å glemme disse akkurat nå! Men, oppskriften er jo gratis så den har eg lastet ned…aldri godt å vite! Disse er forøvrig strikket i Cashmere og Alpakka…ikkje løye de é lekre! Men men, holder du en strikkefasthet på 34 m/40 row så blir nok dine også like lekre. Garnet er på 150 m pr 50 gram.

 

 

 

NATTINATTI
…God Morgen?

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok