Strikk 2 Lekre og Kjappe Julegaver

Designet av Frauke Neubauer

 

Alltid greit å ha noen smågaver på lur og da er jo disse 2 helt supre! Ikkje minst er de jo utrolig lekre! Litt sånn for en hver smak. Det over her strikker du på pinne 2,75 med en strikkefasthet på 28 m og det under strikkes på pinne 3,5 med en strikkefasthet på 22 m 🙂 Da er det bare å velge alt etter hvor tjukt garn du har liggende.

 

GOLDEN WHEAT BAND
Bildet over
Strikkefasthet 28 m/38 row

 

 

 

 

Designet av Frauke Neubauer

 

SILVER WHEAT BAND
Strikkefasthet 22 m/ 34 row

 

Hvert av pannebåndene kan kjøpe enkeltvist,
men om du vil spare noen kroner kan du kjøpe begge 2 HER 🙂

 

 

 

* * * *

Ahaaa endelig kwell og eg tar like godt helg i samme slengen eg! Vurderte et øyeblikk da me kom hjem fra helgehandelen i 17 tiden om å bare dukke rett under dyna, men men, eg sitter nå her ennå…Å ja, det skal bli digg å legge seg om et par timer. Amira er fortsatt på jobb og Dib er på Sortbeltegraderingen inne i Stavanger. Det er den graderingen han opprinnelig skulle hatt selv, men hans ble jo fremskynnet til begynnelsen av oktober. Han skulle egentlig bare inn for å se på, men endte opp med å være med som kommandør. Det er vel som en assistent for eksaminatoren å regne, ergo bare fløy han innom her hjemme å hente drakten sin. Takk og pris for at eg vasket den i morges!! En erfaring rikere der gitt 🙂 Nå er eg ganske spent på om de han trener med har klart det!

Tja, tror eg må ha meg en liten matbit eg! Middagen her i heimen sklei ut i dag så da må man lage en reserveløsning! Satser på å få strikket noen runder også før eg bare kapitulerer 🙂

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg