GRYTEKLUTER – 5 Gratis Strikkeoppskrifter

Designet av Sybil R

 

Siden jula ikkje har enerett på stjerner tar eg med denne grytekluten selv om bildet kan gi et flashback til kakebakinga i desember! Grytekluter er jo uansett noe me trenger hele året, ja hver eneste dag faktisk! Derfor kan det ofte være nødvendig å ha MANGE, neida, finnes ingen regler for det! Det samme når det gjelder strikka sokker vett: Kan aldri ha for mangen 🙂 Det å strikke grytekluter, ja vaskekluter også faktisk, er veldig avslappende.
Er du ikkje helt stødig med strikkinga kan du trene deg på å strikke både vaskekluter og grytekluter, utseende har overhodet ingen innvirkning på bruken – DET er det fine vettu 🙂 De fineste gryteklutene kan du henge på veggen, evn spikre godt fast!! Ja du vet, det er ikkje sikkert at de andre i husholdningen har bry med hvor avanserte eller flotte de er, hvis de funker til å tørke opp tomatsuppe med fra komfyren så er det det som teller! Å ja, eg kan godt ramse opp situasjoner hvor mine fineste grytekluter virkelig har fått kjørt seg!!

De ble aldri helt seg selv igjen….*Snufs* Mannfolk ass!

 

PIXEL STAR
Bildet over

 

 

 

 

Designet av Sybil R

 

Dessuten har jo grytekluter en super størrelse når det f.eks gjelder å prøve seg på nye teknikker 🙂 Den rett over her består både har short row og intarsi, Jepp – 2 berømte fluer i en og samme smekken gitt 🙂 Kjør på!
Begge teknikkene kan brukes i sååå mange andre tilfeller hvor det er både lurt og dekorativt.

 

HANABI POTHOLDER

 

 

 

 

Designet av Sybil R

 

Noe litt mer sommerlige? Tja, hvorfor ikkje 🙂

 

CITRUS FRUIT POTHOLDER

 

 

 

 

Designet av Sybil R

 

PEAR POTHOLDERS

 

 

 

 

Designet av Sybil R

 

Grytekluter kan være gode å ha til andre ting også 🙂

 

AMMONITE POTHOLDERS

 

 

 

* * * *

 

La meg starte med: Stiv kuling, regn/hagel og omrommelering av terrasser med løse deler! Heldigvis investerte me i tunge krukker og kasser i fjor så alt er på stedet hvil hos oss, verre er det hos naboen…..Leker, badebasseng, bøtter etc er nok snart allemannseie 🙂 Så ja, hmm tror eg holder meg inne i dag, takk og pris for at det er lørdag for egentlig så har eg ingen grunn til å gå ut! Bortsett fra at Dib spurte om eg kunne kjøre han på jobb…Men, det blir nok noen timer for tidlig for meg. Sitter faktisk å vurderer en time eller 2 til under dyna 🙂 Selv om eg egentlig har sovet nok timer er søvnen ikkje god, så ja, eg er trøtt. Har jo klart å rota bort ørepluggene min (må kjøpe noen nye) og Ali sin znorking er ganske så øredøvende! I lengden blir det ganske slitsomt…For å si det sånn:
Eg kommer aldri mer til å se rart på noen som sier de har seperat soverom pga znorking! Eg SKJØNNER det veldig, veldig godt! Det er ikkje bare alfa og omega for en god hverdag, men garantert for sååå mye annet også! Humøret f.eks. En god nattesøvn er noe av det virktigste me kan gi oss selv, OG andre 🙂 Bare nevner det!

På menyen i dag? Hmm for å si det sånn; Hvis Ali skal lage middag er det “bestilt” lasagne, hvis det av en eller annen grunn blir eg som må lage, ja da blir det Meksikansk Tomat suppe (m`ex.chili) fra Toro 🙂 Tror eg skal ha meg litt mer kaffi før eg tar eg vurdering på om eg skal ha meg en time til på puta *Gjesper*

 

 

HA EN KOSELIG LØRDAG
I UVÆRET!

 

 

 

Go`klem fra ei noe søvning Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Den snorkinga går det nok an å få bortimot lydløs. En tur til legen, kanskje et apparat til måling. Hvis det er søvnapné kan det være livsfarlig. En liten operasjon bak i svelget kan redde et ekteskap….ja, hørt om det at så galt kan det bli. Med søvnapné er på en måte livet på vent, ikkje bare snorkeren sitt liv. Blir i tåka dag og natt.
      Kanskje billigere å få han til lege enn å skaffe leilighet til dattera. 😂

Siste innlegg