Lucky Mittens – Gratis Strikkeoppskrift

Designet av Betsy App

 

Selv om julelysa er hengt opp OG tent er det fortsatt lenge til jul – Så deilig! Det gir rom for å enda lage til litt extra, som f.eks et par lekre votter 🙂 Utrolig pene må eg si så oppskriften ble lagret i det øyeblikk eg så de! Ååå det er så mye “eg bare må ha!”. Til våååren, da skal eg strikke alt eg ikkje rekker nå, ikkje sant? Det kommer jo sikkert ikkje masse nytt og flott på nyåret vettu som garantert kommer til å skyve disse vottene langt ut på høsten 2021…

 

 

 

Designet av Betsy App

 

Vottene er strikket i rent ullgarn, der av det litt rustikke utseende. Liker den litt “Loose fit`n” liksom ♥
Julegave? Er du ferdig med de, eller rekker du noen til?

 

LUCKY MITTENS
Bildene over
En størrelse
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

Mandag og definitivt den travleste uke på denne siden av jul! Dette er uka hvor julepynten skal opp fra garasjen og fylle hele gangen….Kjenner eg SVETTER bare ved tanken, men eg er jo optimist og vet eg kommer i mål, akkurat som før 🙂 Det skal også ryddes(?) og vaskes jevnt over, ikkje noe vårrensgjøring, men litt sånn her og der. Ikkje bare det, men det er Black Week! Altså, det er ikkje bare Black Friday lenger, men heeele uka gitt! Å ja, eg kan stå inne for at det er faktisk muligheter for å gjøre gode varp både her og der! Eg skal prøve å ta for meg Garn og Hobbyverden denne uka, det er så mye gøy som du kan kose deg med! Noen ganger må man hente frem den barnslige gleden som ALLE har inni seg, men som ikkje alle tør slippe løs fordi man er voksen…?

Har ALDRI, og vil ALDRI skjønne den greia der!

Eg ser på det litt sånn: Da eg var liten/ung holdt eg jo på med mye forskjellig innen hobby, eg drømte om å lage ditten og datten. Var ikkje alt eg fikk til eller hadde muligheten til å lage, men nå, i en alder av 50 er eg blitt flinkere og kan i grunnen får til det meste. Så på en måte er eg vel kanskje der eg ønsket å være som 10 åring når eg ikkje fikk til alt eg ønsket 🙂 Vinn-Vinn over hele linja vil eg si.

Men ok, det er best å sparke i gang dagen, eg sov til kl 10 og det var ikkje helt planen da!! Har en del bilder eg skal ta så får sjå hvordan eg kan fikse det. Så mange ideér vettu, må legge en plan!

 

 

KOS DEG OG HA
EN FLOTT DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. fine votter ,nå er jeg i sluttspurten på et par enkle votter til elsdte barnebarn ,svart var ønsket og jeg hadde to nøster i lageret juhu :=) så søndagskvelden begynte jeg ,men i går når dagslyset skinte inn såg jeg att dei svarte vottane var mørkeblå hi hi ,men det får gå for svart har jeg ikke :=)

Siste innlegg