Sokkene til Marna – Gratis Strikkeoppskrift

 

Helt klart! Eg er jo stolt og kry, ja det er veldig stas!! Hadde eg sagt noe annet hadde eg løyet! Det å se at Marna ennå bruker sokkene hun fikk av meg er STAS! Det betyr jo at hun virkelig liker de og det gjør meg glad, veldig glad! Det har ikke manglet på bilder i innboksen min denne gangen heller…Eg får tilsendt bilder tatt fra tv/pc skjerm hvor bildene synse: “Se Vibbedille, sokkene dine er på Tv igjen!” Første gang var jo på Torpet/Farmen, og nå i Vokteren – Sokkene ser jo akkurat like flotte ut ennå – Dvs at Marna KAN vaske ull 😀

 

 

 


Torpet og Farmen i 2021

 

 

 


Nå i år på Vokteren!

 

 

 

 

 

 

Det var i 2019 eg fant ut at eg ville strikke sokker til Marna, har alltid likt den dama og dette året hadde hun det tøft med kreftbehandling. Eg visste også at hun var glad i Unicorn, der med byttet eg ut alle fargene på Disse Sokkene (<—Gratis Norsk Strikkeoppskrift) og det ble da “Marna sine Unicorn sokker”

Hvem favoritten(e) mine i Vokteren er? Vel, Marna er en av de, ikke bare fordi eg liker henne, men eg har også sett hvor TØFF hun er på tur – Har vært på fjelltopper før hun! Ja og så liker eg veldig godt Trude! Eg håper også at Sebastian kommer langt! Det hadde han hatt godt av tror eg, det kunne han garantert levd lenge på, ikke minst hadde ungene hans blir superstolte 🙂 Johannes Joner liker eg også…Han bodde jo i nabolaget mitt da eg var liten, har vært en del hjemme hos de og litt patriot må eg jo være!

 

 

 

 

KOS DEG MED SOKKESTRIKK

 

 

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg