DEL 5 : Go`sakene!!

 

Ok, det måtte ble en DEL 5 også, syns ingenting av dette
passet inn i de andre innleggene.

 

Ok, BADEENDENE min ♥ Ingen problem om eg må beholde de selv, men det er flere som har ville kjøpt en underveis mens eg holdt på så nå er muligheten her! Solgte en i dag (Den helt lys rosa) og hun kom ut for å kjøpe nettopp den -Kjempestas! Ellers er de 11 andre fri og franke til å fly hvor som helst. Pga tyngden på disse og fordi de egentlig er uerstattelige OM de skulle forsvinne underveis sender eg disse i Norgespakke til 70 kr.

Hver enkel and er perlet på 7 brett (mye arbeid)
Den måler ca 15 cm X 15 cm

 

Prisen er 300 250 pr stk (+porto)

-Lys Rosa SOLGT
-Lys Cream SOLGT

 

De kan stå både inne og ute

 

 

 

 

Jeansjakka! Var flere små jenter som hadde lyst på den, men mødrene syns det ble for dyrt. Skjønner at det fort kan blir dyrt når man er med ungene på dager som i dag – Alt for mange fristelser.

 

 

 

 

Jakken er selvfølgelig helt ny, kjøpt på HM for litt siden.
Koster på HM 249 kr. Str 128 cm (7/8 år)

Eg har malt den og lage anheng på lommen.

 

Min pris er 500,- + Porto (70 kr)

SOLGT!

 

 

 

 

Til slutt har en ca 200 slike glassmagneter som eg steiket, malte og limte magnet på. Noen er med maling, andre med glitter + eg har noen store som har tekst eller glitter (blå) Syns alle er like fine eg! Her er det bare å si f.eks: “Eg vil ha noen i grønt” så finner eg de grønne (Kan evn sende bilder av de eg finner til deg)

 

 

 

 

Tror egentlig folk trodde dette bare var en installasjon kun for pynt hehe Var kun Amira som plukket ut noen i sølv som hun ville ha, ellers har eg alle sammen (Kan fort blir travelt på kjøelskapene våre *ler*)

Selger både de store og små til 10 kr stk

 

Du kontakter meg på den måten som er enklest for deg, eller du kan sende mail:
[email protected] – Sms 93 89 92 25

 

Du finner alt det andre eg selv etter Tananger Dagene her:

DEL 1

DEL 2

DEL 3

DEL 4

 

Eg må bare fortelle noe eg syns var veldig rart (Frekt?) som skjedde på Markedet i dag: Det kom en dame bort, stilte seg opp ved blomsterpinnen mine og studerte de før hun spurte: “Kan eg ta bilder av blomsterpinnene dine for eg vil perle de selv?” Eg kikket på henne og sa nei. “Hvorfor ikkje?” Nei sa eg, det er Copyright på mønstrene. Vel, det visste ikkje hun hva var sa hun, snudde på hælen og hun “beklaget” seg til noe eg tror var mannen.

Det var alle biene hun siktet de, og de tilhører Anja Takacs. Om hun hadde kjøpt en bie og så perlet den så kan man ikkje gjøre noe med det, men ved å ta bilder av de for såå perle de, nei.…Da kan man kjøpe perleapp`n til Anja for å perle de. Hun ble rimelige sur…

 

Men ok! Nå har eg servert dere 5 innlegg (Sliten! hehe) Er det noe du å lure på, send meg en melding 🙂 Nå skal eg straks i seng, sto opp halv 7 i morges!! Jepp, ikkje bare det, men eg har invitert Amira og Eirik på middag i morgen på en rett eg ALDRI har laget før….! Jaja, blir det krise er det greit med Pizza Bakeren rett ned i street`n!

 

 

NATTINATTI

 

 

 

 

Go`klem Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. 5 flotte deler. Imponert over alt du har laget. Og damen med kamera; helt rett å si nei. Men hun skal ha kred for å ha spurt. Ofte tar mange bilder i smug.
      Lag deg en flott søndag. Klem fra Liv

Siste innlegg