Ny Veske? – Eller, en veske til?

Designet av Natalia Kononova

 

Aner ikkje hvor mange ganger eg har vært innom hos Natalia Kononova å scrollet opp og ned på alt det utrolig fine hun lager…Klarer jo ALDRI å bestemme meg, for en av hennes vesker skal eg før eller siden sette i gang med! For et par uker siden var det f.eks Denne Veska eg gikk i knestående av…Ikkje sant..? Eg har, for en del år siden heklet vesker lignenede dette bare rett fra hodet og det kan eg si; Dette er vesker som har skikkelig godt holdt pga måten de hekles på. Skikkelig gode og faste!

 

 

Designet av Natalia Kononova

 

Denne veska kan du bære som en sekk på ryggen, eller som en vanlig veske 🙂 Garantert at du ved å fylle den får med deg nok garn for en lang dag på stranda. Orginalt er den heklet med Scheepjes Whirl og Scheepjes Whirlette 🙂 Hvis eg har skjønt det riktig trenger du et nøste av Whirl og 2 av Whirlette (2 farger)

 

LILI BAG
Bildene over
Hekleoppskrift

Er du glad i vesker som dette bør du sjekke
ut designerens feed Her på Ravelry 🙂

 

 

* * * *

 

 

Jaja, midt i uka og snart helgehandel igjen….en evig runddans. Sola skinner da i det minste, fra skyfri himmel t.o.m, men det er fortsatt kald – Ullesokke typ kaldt! Nede i Europa meldes det om hetebølge…hva med litt mer jevnt fordel heller? ikkje det nei...akkurat som med alt annet altså…1.mai har vært en milepæl for å hente hjem masse Georginer til terrassen, men med disse gradene tror eg faktisk at eg drøyer, kanskje ei uke til? Det ene året eg plantet de litt tidlig (Sånn i midten av april) følte eg ikkje de ble like store som tidligere når det var mye varmere, så ja – Da smører eg meg med tålmodighet. Tro når eg skal få grønnsakene i jorda ute da? Hvor lave nattetemperaturer kan de tåle uten at gulrøttene blir som Q-Tips? Jaaa eg kjenner litt på den uuutååålmodigheten kan du si…MEN! Et gigantisk stort + er at de 3 Clematisene eg plantet ute ved den store Eføyen ved inngangen
i fjor, ja inni granskauen, men DE har skutt i været! Det er på full fart oppover og rundt hele Eføyene så dette kjenner eg at eg gleder meg til! Woop Woop!

Planer for dagen? Tja, formen er ikkje helt på plass, tro om eg blir kvalm av den Antibiotika`n? Hmm litt extra kvalme opp på den faste kvalmen er jo alltid digg…NOT! Anyway, eg tok nå ut 1 kg kjøttdeig før eg la meg i går med tanke på kjøttkaker i brun saus i dag, ellers sto det dårlig til med rotgrønnsaker i skuffa. Gulrøtter hadde vært godt siden eg tenkte å prøve meg på erterstuing (Jepp, har aldri laget det før….eg vet!) Dvs eg må svippe ned på Rema om eg vil ha det, kjenner eg trenger en luftetur så da blir det sånn. Utover det? Har ei bie som skal ferdigstilles + eg har en makramé som skriker etter oppmerksomhet, får se hvor lenge eg orker å stå oppreist.
Nei, eg klarer ikkje sitte når eg knyter….merkelig i grunnen…

 

 

TA SATS OG LAG DEG
EN GOD DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. Kjøttkaker i brun saus er godt.
      Skal du lage ertestuing fra bunnen av, bør du legge i vann grønne erter kvelden før. Men det vet du sikkert.
      Jeg pleier å gjøre det litt enklere. Kjøper en boks med tørre, grønne erter. Og lager stuing. Med smør og hvetemel. Det blir bra.

Siste innlegg