STRIKK FANTASTISKE STRIPER!


Foto: Petra Orrbeck/ Design: Anna Maltz

Begynner å bli ganske lei (HAHA) av denne Dåningen, men da eg for noen dager siden ramlet over denne HERLIGHETEN måtte eg bare klikke meg bort fortere enn fort! Var jo livredd for å havne på Galeien igjen og med en skjønn Rev på pinnen så kunne eg jo ikkje tillate det, ikkje nå!

Du kan trygt si at den har ligget å ULMET i bakhodet som ei varm potet og den er bare HELT perfekt, ja så perfekt som en stripete genseren noen sinne kan bli! *Fortvilet* Er du ikkje enig i at denne er helt perfekt?? Ikkje bare det, men den er strikket i en blanding av ull og silke og det er jo bare helt vidunderlig! Mmmmm må nesten ta i bruk Jernviljen her, men eg har nå markert den og kommer ABSOLUTT tilbake til denne! Herlig med en genser som strikkes i et stykke!


Foto: Petra Orrbeck/ Design: Anna Maltz

Sjekk den behagelige fasongen! Her kan du spise en god middag, kneppe opp knappen og bare slappe av! Den er også perfekt sammen med favoritt pysjbuksa! Jepp, den fungerer fint som en kosegenser en kald vinterkwell 🙂 En genser man rett og slette bare MÅ ha!

VISSER
Bildene over
Opp til str 56″

Oppskriften er både på engelsk OG svensk

I går ettermiddag og utover kvelden øste det ned ute og det ble veldig tidlig VELDIG mørkt! Dvs det var BEKSVART ute innen eg ruslet i seng og eg tok meg tid til å sitte å NYTE roen OG mørket litt før eg krøp under dynene 🙂 Det var et ganske kaldt drag av kjølig vind inn skyvedørene så ullsokkene måtte på, men det er så herlig med en nattetime eller 2 i fred og ro 🙂 Ja, liksom lade batteriene og tømme hodet  litt før eg sover 🙂 I dag kan man faktisk si at HØSTEN er i gang, jepp, 1.september vettu <3 Love IT!
Ikkje bare det, men eg fikk brent opp masse rester av Påskelysa 🙂 

 

Som du fikk se i går har eg god gang på Revejakka og nå nærmer eg meg fort halvveis på reven og det blir så fint atte! Ser virkelig frem til å eksprimentere med eget motiv! Aha måtte for EN gang skyld bildet i hodet klare å komme seg 100% riktig ned på papiret! Tro om eg ikkje skal begynne å tegne det litt i dag? Ja bare sånn at eg er klar liksom, døtid er ikkje bra vettu hihi *Leter etter unnskyldninger*

Dessuten har me liksom tatt litt Helg her i heimen, du ser det; Jr var i grunnen ganske kjekk i formen utover dagen i går, men når kwellen nærmet seg steg feberen igjen og halsen hovnet opp-IGJEN! Derfor tror eg bare at han iallefall tar helg og så satser me på frisk og GOD start igjen på mandag! Trøttande den der halsen hans altså….Håper seriøst han snart vokser den “av seg” 🙂 

 

Før eg setter meg skikkelig godt til rette skal eg bare freze ned på butikken, snappe med meg det me trenger og full fart tilbake! Ikkje bare pga været at eg må springe, men eg vil tilbake å strikke!

 

 

 

 

KOS DEG OG NYT AT DET
SNAAART ER HELG!

 

Vettu ka og?? Det er jo snart FÅRIKÅL tid!

 

 

 

Go`klem fra ei meget ivrig Vibbedille 🙂

 

#strikk #strikking #striper #genser #pullover #silkeogull #høst #kveldskos

1 kommentar

Siste innlegg