SÅ ENKELT OG SÅ STILIG! -STRIKKEOPPSKRIFT


Bonnie Dean
 

Mange ganger lurer eg på hvorfor eg ikkje kommer på ting!?? Ja som denne utrolig kule og smarte halsen! Hvorfor ALLTID knapper?? Hvorfor har eg aldri tenkt på glidelås!? Det var jo knasende kult! Dette er eg DEFINITIVT nødt å prøve, selv om hele den prosessen inkl en SYMASKIN! *Angst!*
Men i og med at det brukes en delbar glidelås burde det jo være easy peasy!??

Hvis ikkje dette er en super gave ja så vet ikkje eg! Lag mangen, bunkre opp og ha en lite GaveLager! Fikk nesten litt akutt lyst på en eg, ja mange faktisk – i diverse farger, mønster….STRIPER!!!!
Off nei, nå må eg ikkje klikke helt her, men neste gang eg er i Hillevåg skal eg nå i allefall innnom Stoff&Stil og få med meg noen korte glidelåser 🙂 Har du glidelåser hjemme??

 

 

CIMARRON COLLAR
Bildet over
One Size – Voksen
Strikkes på pinne 2,75 mm/ 3,00 mm

 

 

 

* * * *

Ble i grunnen eg herlig kwell i går selv om eg var noe sløv etter den der kwilen min, men eg fikk nå økt noen ganger mens eg skulte bort på Harry Potter Teppe-kurven!!! Hadde SÅÅÅÅ lyst å starte, i allefall legge opp – men siden kopimaskinen kappet litt i kantene fordi den ikkje kopierer utfyllende må eg TELLE maskene på tvers!!! Det kan neppe gjøres UTEN lupe!! Har eg LUPE?? NEI!

Nå har eg sjekka ut ang Allkopi, de holder hus på Forus ikkje så langt her i fra, MEN de har ikkje åpent i dag!! Så irriterende Hmmm Jaja da får eg ta det over helga eller når me skal ut å handle grønnsaker til neste helg! Da er det nemligen stor feiring her i heimen; Jr 15 år 🙂

Som eg har fortalt før er verken Amira eller DibHassan konfirmert, men me velger å feire 15 års dagen med litt ekstra Pomp og Prakt! Dvs at me MÅ innom IKEA(!!!!) en gang i neste uke!!! WRÆL! Eg finner aldri utgangen der! Man bare går, går og går og PLUTSELIG finner man ut at man har gått i ring!
Har intet valg da, trenger litt diverse så det er greit å gå et sted hvor me får ALT! Skal dekke litt langbord og trenger en del til det + bla glass!! Har du sett skapet vårt?? Ja det med kopper og glass? Har en hel haug, men ikkje mer enn TOPPEN 3 like! Servise og fint bestikk har me, men ikkje glass!

Tenker me kjøper duk på RULL! Hadde det i Amira sin og det ble bra, hun hadde svart og masse knall rose detaljer og BLING! Masse BLING! Må ta en prat med DibHassan og høre om han har noe fargevalg eller om eg får frie tøyler! Han bør passe seg for i fjor laget eg Prinsessebursdag til han!
Neida, skal ta det litt mer seriøst i år, skal tross alt servere middag og ha voksne folk hehe

Han ønsker seg ei OreoKake så eg må vel til pers vil eg tro! Eg har også funnet ei Peanøttkake (Minner om Snickerskake) og den så såååå GOD ut! Begge deler er jo en del arbeid så eg får se 🙂

Ali får styre med maten! Jr bestemte og det blir TACO! Dvs da blir det Taco MED alt! Ja alt som har med Taco å gjøre og me har handlet i flere vendinger når for me kommer stadig over ting me ikkje har sett! Masse hjemmelaga dip`er, diverse tortillachips, jallapenòs, sauser Hmmm ALT! Amira hadde faktisk også FULT bord med alt av Taco og eg har ALDRI før sett gjester spise så godt før! WOW!
Gleder meg for dette blir nok gøy, selv om de er stort frafall på gjestelista…Me skal kose oss!

Nå der i mot skal eg begynne å bevege meg litt, shaine litt på kjøkkenet og vaske håret så er det bare å sulle seg gjennom dagen mens Ali kokkelerer god mat til i kwell 🙂

KOS DEG OG HA EN
SKJØNN LØRDAG!

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

#strikk #knit #collar #glidelås #smart #pattern #strikkeoppskrift #topplisten

9 kommentarer

Siste innlegg