LEKKERT BARNESTRIKK – NORSK STRIKKEOPPSKRIFT

Reklame | House Of Yarn/ Knit At Home

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Design av Marte Hasselø

 

En lekker liten onesies til de små, Unisex, så dette kan du strikke enten det er en gutt eller jente 🙂
Den er lettstrikket top/down og du kan f.eks strikke den i
Classic Cotton Merino -noe som gjør den til et helårsplagg, hvor deilig er ikkje det?? Unødvendig å minne deg på at det ER en fryd å strikke små søte plagg til småtroll som klatrer og krype over alt! Derfor er denne type plagg helt vidunderlige!!

 

God bevegelse er alfa og omega når det kommer til lek og morro! Stive bukser og gjenknappete bluser fordi “mamma syns det var søtt” er ikkje godt nok når minste skal svinge seg i lysekrona!

Nå kan den lille være riktig så fin på vei til barnehagen! Jepp, for dette er som sagt et perfekt plagg
for mye lek og morro hele dagen lang!

 

 

Design av Marte Hasselø

 

 

CLARADRAKT
Bildene over
Str 3/6 mnd —> 2 år
Norsk Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

Jadda, mandag og full arbeidsdag! Det var nå i allefall det eg trodde eg skulle våkne til, meeen såååå feil kan man ta! Her var begge gutta oppe og våkne kl halv 7 for å gjøre klar til malerene skulle komme, men?? Kom de?? Nop! Nå er klokka snart halv 11 og me har ikkje hørt en lyd…Vil det nå si at me må opp grytidlig hver dag i tilfellet de kommer?? Han som er ansvarlig for dette oppdraget gikk på ferie på fredag, maleren fikk vårt nummer, men me fikk ikkje hans…Jadda, så festlig atte hehe Terrassen er et kaos med alt samlet på midten…og eg som endelig skulle bli kvitt de der RØDE veggene som eg er så drittlei!!

 

Bare for å ha det sagt, eg syns ikkje det er stygt med røde hus! Mor mi f.eks har det fineste røde huset her i Tananger, men eg vil ikkje ha det selv 🙂

 

Syns f.eks det er litt vanskelig med farger på hengeblomster! Bagatell mulig, men nå som det skal bli grått syns eg det blir berre lækkert! Når me i tillegg også har ny inngangsdør som er snøhvit kjenner eg det kribler i magen! Ja for DET blir fint det sammen med grå vegger 🙂  Eg kan fortsatt “ta meg” i å gå extra ut i lillegangen KUN for å stryyyke litt over den FINE døra mi! Har faktisk ALDRI eiet en dør før!
Det er ganske stas i grunnen for det burde eg jo allerede gjort for maaangen år siden, men det er aldri for sent å bli en døreier! Bare se på oss!! I en alder av 47 og 49 har me nå vært huseiere i ca 1 mnd og det er sååå SPENNENDE for nå den 20. skal me betale på LÅNET for 1.gang! JuHuuu Ja det går an å glede seg til å betale inn på lånet! I alt for mangen år har me betalt leie rett i “dass” om man kan si det sånn! Tro hvor mye me EGENTLIG har betalt i leie…?? Er sikker på at med underveis kunne ha kjøpt både hus og leilighet for de pengen!! Helt sprøtt å tenke på!

Ok, i går fikk eg gjort ganske så mye her i heimen. HEKKAN eg vasket MYE klær! Fikk t.o.m alt tørt så
i dag trengs det bare en liten vask av badet og legge sengetøy på ei extra dyn og puter. Tenkte det var like greit å fikse senga til feriegjesten i dag så var det gjort 🙂 DibHassan den sniken har planer om en tur inn til Stavanger, men eg skal jaggu passe på at han uansett skal vaske/rydde rommet sitt! Slipper ikkje unna bare fordi man går ut en tur haha Blir flaut når gjesten hans kommer om han ikkje gjør det! hehe

Når eg er i havn med det eg skal gjøre skal tiden brukes på Lotus genseren min! Er i grunnen kommet et godt stykket ned på magen så det går rimelig fort, men eg HÅPER de rosa nøstene eg bestilte i går kommer kjapt for det kribler etter å fortsette på jakken!! Gleder meg og eg er nå overbevist over at det var helt riktig at eg rakk opp den biten med mønster eg hadde strikket 🙂

Har faktisk allerede fått mail om at nøstene er på vei! Her snakker me service!!

ANYWAY! Eg får nesten begynne å svinge meg litt ! Få det gjort! haha
 

 

LAG DEG SELV EN
FULLKOMMEN MANDAG!!

Go`klem fra ei SPENT Vibbedille 🙂

#strikk #strikking #knit #knitting #pattern #norskstrikkeoppskrift #barnestrikk #claradrakt #classiccottonmerino #houseofyarn #strikkeblogg #strikkeblogger #norgesstørstestrikkeblogg #norgesstørstestrikkeblogger #blogglisten #topplisten #toppblogg #toppblogger

2 kommentarer
    1. Kjedelig å vente på»fagfolk»som skal gjøre jobben, føler med deg der.
      Kos deg m strikketøyet, her i heimen vaskes tøy og skal få tenåringen til å gjøre unna litt ting, som er lovet, men prokastinering lenge leve !

Siste innlegg