DA ER DET FAKTISK DAGS IGJEN GITT… – DANSK STRIKKEOPPSKRIFT

Reklame | House Of Yarn/ Knit At Home

Designet av Pernille Larsen

Vel, det er bare å innse fakta…Har du mye du skal ha ferdig til desember, ja da er det retten og sletten bare å ta pinnene fatt og få gang! Ingen vei uten om 🙂 Ho Ho Ho Julestrømpe er jo alltid koselig enten du strikker det til liten eller stor. Ja, f.eks hvis ungene er flydd ut av redet så er det ingenting i veien for at mannen kan få en strømpe på sengekanten? Eller barnebarn? Tantebarn? Eller hva med ungene til ei god venninne? Ja, ALLE kan jo få seg en Julesokk og vet du hva det beste med denne sokken er?? Haha den trenger slettes ingen partner! Noen bedre??

 

Designet av Pernille Larsen

Orginalt strikkes denne sokken i “Knitting for Olive Heavy Merino” (112 m/ 50 gram),
men det er ingenting i veien for at du like godt kan strikke den i f.eks
Superfine Merino Wool (105 m/ 50 gram)

 

OLIVE`s CHRISTMAS STOCKINGS
Bildene over
En størrelse

 

 

* * * *

Tror rett og slett at eg starter med en helt fantastisk nyhet eg!!!


I går fikk DibHassan meldingen me har håpet på;
Han er tatt ut til teamet som skal reise til NM i Oslo! Han skal delta i 4 grener;
Induviduell Sparring og Mønster + Lagsparring og Lagmønster! Det er bare helt fantastisk og eg gleder meg så på hans vegne og han svevde ganske godt i går og ble kjempeglad selvfølgelig! Trening med teamet starter allerede neste onsdag og da er det 4 intense timer sammen med troppen + han trener individuelt andre dager i uka! De skal nå kjøre egne treninger frem mot november! WOW for en høst dette blir! Bare det at han blir tatt ut er jo et bevis på at knallhard trening betaler seg!

Nå håper eg bare at eg også får til å reise for dette vil eg veldig gjerne ha med meg!!

 


I går fikk Ali og eg oss et par 3 timer på ved sjøen og det var sååå deilig og så bra siden det nå er meldt for det mest regn fremover! Me mangler kun bittelitt stein så når det er et lengre opphold får me bare stikke ned i en farlig fart 🙂 Blir ganske bra dette som han styrer med,
skal vise når det er helt ferdig 🙂

Ali måtte ut for det meste i vannet i går da han syns de fineste steinene var der og i går kwell var han så vondt under beina haha Jada, han gikk barføtt og det var bare masse sånn skarpe småstein og vonde skjell i bunnen og han vasset som ei gammal kråke! Der med erklærte han en hviledag i dag, noe eg i allefall trenger for eg MÅ få ferdig denne Flamingoen nå fordi eg har andre ting eg vil/må starte på! I det siste har det bare blitt noen timer med strikking på kwellen, eg får liksom ikkje til ei sånn SKIKKELIG god strikkeøkt og det trenger denne jakken NÅ!
Får satse på at han klarer å holde seg i ro i dag da!

Ellers blir det vel ikkje så mye i dag da, ikkje fra min kant i allefall! Vet ikkje helt om eg tror Ali klarer å holde seg i ro i dag da *ler* Han finner garantert på noe 🙂 Eneste planene eg har utover å strikke er å få vasket et par maskiner med klær, for DET trenges!
Derfor tror eg bare eg starter dagen med en dusj 🙂

KOS DEG OG HA EN
DEILIG DAG

Go`klem fra ei Veldig Fornøyd Vibbedille 🙂

#strikk #strikking #knit #knitting #pattern #strikkeoppskrift #danskstrikkeoppskrift #julesokk #christmas #taekwondo #nm #strikkeblogg #strikkeblogger #norgesstørstestrikkeblogg #norgesstørstestrikkeblogger #blogglisten #topplisten #toppblogg #toppblogger

2 kommentarer

Siste innlegg