OKTOBER ER ROSA – GRATIS OG NORSKE STRIKKEOPPSKIFTER

Reklame | House Of Yarn/ Dale Garn

Design Line Langmo/ House Of Yarn/ Dale Garn

Igjen er det Oktober og det er bare å brette opp ermene å gjøre det man selv kan bidra med for det er ikkje til å komme vekk fra at her syns eg alle bør ta i et tak for at brystkreftrammende skal få en bedre hverdag, ikkje minst etter at de er friskmeldte! Min egen “Krets” av venner som er eller har vært rammet av brystkreft har økt siden sist eg skrev om det og det kan virkelig slå ned som lyn fra klar himmel så dette angår faktisk oss alle selv om man selv ikkje er den som er syk!

OM AKSJONEN:
Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreft­rammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. Rosa sløyfe-aksjonen skal bidra til å øke kunnskapen om senskadene etter brystkreft­behandling. Dagens kreftbehand­ling redder og forlenger flere liv enn noen gang tidligere, og i dag overlever 9 av 10 brystkreft. Men behandlingen har en høy pris for minst en av tre overlevere; de får senskader som gjør at livet kanskje aldri blir som før de fikk kreft.


Designet av Line Langmo/ House Of Yarn/ Dale Garn

Det er flere måter å støtte dette på og noe av det du kan gjøre er å STRIKKE! For hvert Rosa Sløyfe Garn/nøste du kjøper går 5 kr til forskning på senskader etter kreftbehandling.

Garn som er brukt i ALLE disse Rosa Sløyfe oppskriften er:
(Direktelinker under her til hvor det kan kjøpes på nett)

DSA Bling effektråd
Alpakka Magic
Line Langmo Påfugl

 

 

House Of Yarn har en flott Give Away akkurat nå og trekningen er allerede
5.oktober så klikk deg inn
HER for å delta! 🙂

Alt du måtte trenge av strikkeoppskrifter til en deilig Rosa Genser eller tilbehør finner du på Dale Garn sine sider og de er bare til å laste ned eller printe ut med èn gang!
Du finner ALT du trenger
HER!

GJØR DIN HVERDAG
ROSA I HELE OKTOBER

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂
#strikk #strikking #knit #knitting #pattern #strikkeoppskrift #norskstrikkeoppskrift #gratisstrikkeoppskrift #strikkeblogg #strikkeblogger #norgesstørstestrikkeblogg #norgesstørstestrikkeblogger #blogglisten #topplisten #toppblogg #toppblogger

0 kommentarer

Siste innlegg