3 Søte Gaver som kan leve evig

Designet av Cindy Pilon

 

Kan ennå kjenne på det at mye av mine leker fra da eg var liten ble kastet i ei av Rydd&Kast-riene far min hadde på loftet i barndomshjemmet mitt…Nei, man ikkje ta vare på alt, men eg hadde ei eske med det meste spesielle som eg ville ta vare på. Der lå mye av det min farmor hadde heklet og strikket til meg, ja som noen hånddukker! Kan huske me hadde mye “løye” med de der me satt bakom sofaen i stua når me hadde hadde show! *humrer*. For noen år siden strikket eg DISSE til en bursdagsgave og de ble veldig godt mottatt! Men Åååå disse som eg har bilder av her er jo bare enda søtere ♥ Så ja, eg kunne jo fint tenkt meg en runde til eg, ja med hånddukker!
Har jo en 3 åring i familien 🙂

 

HOUND DOG PUPPET
Fra barn til voksen hånd

 

 

 

Designet av Cindy Pilon

 

SHEEP PUPPET
Fra barn til voksen hånd

 

 

 

Designet av Cindy Pilon

 

HEDGEHOG PUPPET
Fra barn til voksen hånd

 

 

 

* * * *

ENDELIG! I dag skal det igjen bli fart på sakene her i heimen! Fiberoptikk holder nå på her og installerer ny Hjemmesentral! Da blir det 500/500 i fart og DET kommer me til å merke vil eg tro for jammen kan det vært tregt om alle er på samtidig! Ali må bare frem med malingboksen igjen haha Den nye boksen er ikkje inni veggen med står ut fra veggen så han får “retosje” litt som han pleier å si. Ser lekker ut den nye boksen da, det er nesten så eg øyner et håp om å få bort Tv-Benken!! Mye kjekkere å vise den snaisne boksen *ler*

Vettu? I går kwell når me satt her og hadde “tatt kwell” fikk eg en følelse av å være ferdig her hjemme! Ali hadde liksom tatt siste finish i gangen ved å sette nye spotter i alle uttakene og det ble ENDELIG lys! Alt av småting og dill hadde eg ryddet bort og vekk før Solabladet kom på besøk, t.o.m kjøkkenet var tomt for verktøy, planker etc – Alt var bare liksom rent og ryddig! Nå kan eg SE all jobben som har blitt gjort og det er ikkje lite heller. Har til nå ikkje fått følelsen av at me har gjort så mye for alt har jo vært ganske kaos.

Men nå? Nå må eg ta en kjapp telefon til Lyse å gi beskjed at de skal skru opp hastigheten så kommer
eg nok fykende tilbake om ei stund 🙂

 

 

 

LAG DEG EN SUPER DAG!
Snart Helg!

 

 

 

 

Go`klem fra ei meget fornøyd Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg