52 Insane Lekre Sokker – Blir du med?

Designet av Isabell Kraemer

 

Glad i å strikke sokker? Vel, da er definitiv dette noe for deg…og MEG!! Det gøyest er jo at alle sokkene er designet av noen store, noen mindre store, men dog kjente designerene i utlandet- Hele 46 stk! 2 av mine favoritter, Isabell Kraemer og Joji Locatelli har også bidratt med sine sokkedesign ♥ Ahaa TENK å få alt dette samlet mellom 2 permer, hele 52 par sokker! Herlig! Dette er vel en mulighet me bare må hoppe på?

 

CINDY`s CHOICE
Bildet over
2 størrelser

 

 

 

 

Designet av Isabell Kraemer

 

Ok, det du må gjøre for å få med deg dette er å ta turen innom HER, da kan du legge inn en forhåndbestilling
og det blir sendt i midten av februar, eller du kan vente til 14.februar når det hele er publisert 🙂 Dette høres ut som en lekker bok! Så nei, ingen elektroniske oppskrifter altså.

 

CASUAL LACE
2 størrelser

 

 

 

* * * *

 

Jaja da blir det jaggu meg nesten 3 timer på øyet i ettermiddag! Sto opp til ferdig middag da så sånn sett var det greit, men ellers ganske sløvt. Blir nok en ganske så rolig kwell for begge ungene er samlet hos venner for å se Denne Kampen kl 04.00 i natt! Jadda, spørs om det ikkje bare blir en kjapp kamp og en laaaang søndag for begge 2 hehe Eg vil tro eg setter på resten av Messiah serien etterpå og bare strikker videre, følte ikkje eg var “helt der” i den nye sesongen av “Hver gang vi møtes” – Ingen av de er noen eg har noe forhold til.
Men du?

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. koser meg med hver gang vi møtes no eg ,og siden ragnakofta mi krever oppmerksomhet i stillhet sitter jeg faktisk nå og strikker meg nye sokker :=) men dei er i en farge :=)

Siste innlegg