Dette er til deg som ELSKER Snacks og smal midje!

 

Altså! GI MEG STYRKE!! Å ja, eg syns det er godt med snack som f.eks Sørlandschips, det tilhører jo nå sjeldenheten….MEGET sjelden…Kan teller antall ganger på 1 hånd at eg har stupt i en pose på 19 mnd!!
Det er lenge det...derfor lar eg meg til stadighet friste av sunne og innbydende oppskrifter på…TikTok!! Farlig sted å ferdes, eller som i dette tilfellet en meget bra sted! Dette ga meg bakoversveis og eg er glad eg har et Norgesglass fullt av herligheten stående i kjøleskapet 🙂 Nå blir det KOoOS!

Men ok, eg har altså laget meg en dip…DIP!?? Fra morningen av, og akkurat nå sitter eg her å knasker gulrøtter – Slettes ikke feil! Klikket meg inn på TikTok igjen for å se om det var en mulighet for å finne ut hvem som hadde “designet” denne, for da kan eg jo linke…Altså…det var jo “Opplysningskontoret for frukt og grønt” haha Ok, men da fant eg jo oppskriften HER INN!

Siden eg er “en sånn” som teller kcal for tiden har eg veid alle ingrediensene for så å veie totalen etterpå for
å regne ut kcalinnholdet til glede for noen og til stor irritasjon for andre (Dem om det, tenker eg!) “Min” dip (basert på mine råvarer, har altså følgt oppskriften) så inneholder 100 gr dip 149 kcal og dette er så absolutt innafor. Sammenlignet med f.eks Holiday dip som eg tenker er en meget populær en innholdet den 300 kcal + evn rømme. + At den eg har laget er av ferske råvarer som er positivt i seg selv 🙂

Nå har eg laget meg et snacksmåltid; Dip + 1 gulrot og 1 selleristang = 168 kcal – Nice!
Lag deg ei skål når du er fysen og takk meg etterpå…eheee….
eller takk Opplysningskontoret blir vel mer riktig!

 

 

 

 

HA EN SNACKSY DAG

 

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg