BEKLAGER…eg kunne ikke dy meg!

Designet av Marken of The Hat & I

 

Eg kjenner bare at eg har sååå godt av farger som dette, ja eg blir skikkelig glad skal eg si deg! Det er som regel ikkje bare en farge alene, men måten farger blir satt sammen på som er helt magisk ♥ Ja som teppet over her, det er som om hele teppet LYSER hvis du skjønner hva eg mener? Du kan gjerne sitte med 2 nøster som du kanskje ikkje liker fargen så godt på, og lurer på hva du skal strikke/Hekle? Ikkje sant? Ok, fargen alene er muligens kjedelig, ja noen ganger faktisk litt stygg? Sett den sammen med andre farger, gjerne farger du aldri hadde trodde funket blir helt fantastisk sammen!! Da eg utdannet meg hadde me 1 år hvor Fargelære var neste et heeelt fag alene! Trodde ikkje eg trengte å lære så mye for eg var glad i å bruke farger, men HALLO!! Det er sååå mye å lære OM farger du kan ikkje ane, ja eg er fortsatt ikkje utlært for å si det sånn. Farger er viktig og hvis du ikkje setter grenser for deg selv så er det en uendelig rekke varianter du kan teste ut.
Eg kan love deg mange overraskelser på veien ♥

 

CRAYON BOX BLANKET
Bildet over

 

 

 

 

 

Designet av Marken of The Hat & I

 

Ikkje sant, de søteste “Granny” med en lite pusekatt ♥
Garantert mange som faller for den 🙂

 

CAT LOVER BLANKET

 

 

 

 

 

Designet av Marken of The Hat & I

 

Det som også er kjekt med Babytepper som det disse er, er at selv om du ikkje vil lage et babyteppe så lærer du deg ulike heklemasker/teknikker 🙂 Det er smart å “lagre” alt du faller for i en “Idébank” for du vet aldri når du måtte trenge en ny og spennende teknikk 🙂

 

BOHEMIAN NIGHTS BLANKET

 

 

 

 

* * * *

 

 

 

 

Guuu men eg er heldig, ja eg er jo i grunnen det på mange måter, men i dag? Litt extra heldig! Lå nemligen en koselig pakke i posten – Til Moi! Se sååå søøøt! En ordentlig Scrappe Gave (eg må bare ikkje åpne opp for den dilla også, eg har alt hva eg måtte trenge av stempel og div, så eg har vært der). Dette er en dillet og sååå koselig gave, og alt dette er altså laget til meg 🙂 Ja for eg er ganske sikker på at de 2 små eskene er brettet og laget, pyntet og stæsjes. Den rosa esken inneholder små kort med konvolutter og den grønne inneholder 4 deilige eplelys, brenner et nå og kan bekrefte at de dufter helt nydelig eple 🙂 T.o.m kaninsjokoladen har fått sin egen lille eske. Utrolig fint arbeid,
og TUSEN TAKK Hildegunn for denne koselige gaven ♥

Det er jo ikkje hver dag eg er i postkassa siden eg stort sett holder meg hjemme, men i dag måtte eg jo på apoteket + eg skulle opp til mor mi med litt Påskekos (2 av de egga eg laget på lørdagvettu). Hun ble sååå glad! Da eg kom så rasket eg av duken på bordet hennes, vasket bordet og la på en mer påskete duk før egga fikk stå midt på bordet foran henne – Godt å se at hun ble glad. Siden eg likevel var på apoteket stakk eg innom Kiwi vis-a-vis. Benyttet anledningen til å kjøpe “påskeegg” til Dib. Han spiser så og si ikkje snop så tips eg fikk fra han var: Nøtter og tørket kjøtt! Jepp…vel vel, det ble en del diverse nøtter og MiniBell Ost, alt av tørket kjøtt på Kiwi var svin så det utgikk, men putta opp i en kartong med de “berømte/forhatte” påskeeggene for de liker han + litt lakris 🙂 Satser på at det er vellykket.

Siden eg har sittet å skravlet lenge med Amira ble plutselig klokka mange, men eg skal nå sette meg å perle litt før eg avslutter kwellen med strikking. PS: Det er forresten allerede pakke på vei til meg med diverse makramégarn og trekuler! Så veeeel….dette kan jo bli spennende!!

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg