Blir lekkert med litt Bling!

Reklame | Du Store Alpakka - House Of Yarn


Etter litt frem og tilbake begynner det å løsne litt – Tror eg!? En ting eg kan glede meg over er at garnet er en drøm å strikke med, mykt og deilig! Har aldri før strikket sokker av garnet STERK, men dette blir absolutt ikkje den siste!

 


Har planer om å tilføre litt bling hist og pist, men hva og hvor vet eg ikkje ennå 🙂 Burde jo kanskje hatt Swarovski krystaller sydd fast på disse sokkene *ler* En pakke med et par 100 dingser finner du under “charms” på eBay.

 


BLING Garn kommer ganske bra frem, mye mer enn eg hadde trodd 🙂 Nå er det bare å komme seg ned til hælen så får me se hvordan det blir til etter hvert. En ting er sikkert og det er at sokkene blir ganske lange 🙂 

FARGENE – Ja de syns eg er fullstendig KNÆSJ!!

 

 

 

* * * *

AHaa det har seriøst vært en SLØV dag!! MEN, nå i kvellinga tok Ali og eg å angrep og ramponerte senga vår! Ut på terrassen med dyner og puter og på med fresht sengetøy som har hengt ute til tørk!
Gjett om eg GLEDER meg til å sove i natt! JuHuu

Eg har nettopp hatt meg en lang dusj og nå blir det litt middag i microen (Lammelårrester) Amira kom nettopp hjem og DibHassan er i byen på kino, men uansett er det nå kwell og eg satser på
en morgendag med noe mer futt i seg 🙂 

 

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
FORTREFFELIG KWELL

 

 

 

 

 

Go`klem fra SokkeStrikkeren Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg