Bort med jula og inn med sommeren!

Reklame | Poster Store

 

Nå kom sommeren også hjem til Amira og Eirik! Eg var der tidligere i uka å passet på at det kom nye Posters i rammene 🙂 Om du ikkje har kledd veggene dine med malerier er plakater og posters fra Poster Store et godt…nei…et meget godt alternativ til å gjøre hjemmet ditt både koselig og stilig!
Eg tror eg kan garantere at det er en stil for alle!

 

 

 

 

Nå ble det i allefall litt sommerlig i denne stua, freshe farger med både søte og lekre motiv. Amira valgte Svarte Metallrammer og har det flere steder i leiligheten og måten hun gjør det på er ganske genial:

 

 

 

 

I fjor vinter fikk hun i hus rammer og plakater for første gang da de flyttet hit. Da var dette ⇑ motivene hun valgte seg, eller….de bestemte begge noen hver – Husk at alle skal trives 🙂

Selv om hun alltid har sagt hun ønsker et “Høytidsfritt” hjem fordi hun blir mettet av julepynt på jobb falt hun for fristelsen når desember kom *humrer*.

 

 

 

 

Ingen problem, er jo bare å skifte ut litt plakater da vettu, det kan me begge si: Rammene klarer fint å romme flere sett med plakater, da kan du enkelt surre rundt og velge bort og trekke fra akkurat det som passer deg.
Enkel måte å endre litt i stua på 🙂

 

 

 

 

Nå er det sommer og da ble dette bildene som sikkert blir hengende til det er høst.
Den
Lille skilpadden er jo kjempesøt!

 

For litt siden hadde eg en GiveAway med gavekort i premie, så dette er vel kanskje da til dere som ikkje vant, men ved å bruke Rabattkoden “vibbedille50” kan du dekorere veggene dine til halv pris! Ikkje så verst det da?
Koden gjelder ikkje for rammer og selectionserien.

 

Rabattkoden gjelder fra i dag 24.april t.o.m onsdag 27.april
La det nå bli litt S O M M E R også på din vegg 😀

 

 

 

HA EN SUVEREN
SØNDAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg