Deilige Halser – Gratis Strikkeoppskrifter

Designet av Suzanne Strachan

 

Deilig hals som smyger seg lett ned over skuldrene, her skal man slettes ikkje fryse i løpet av vinteren 🙂 Strikkes i herlig godt ullgarn med en dæsj mohair ♥ Teknikken er patent noe som gjør at hele greia føles litt tykkere.

 

 

Designet av Suzanne Strachan

 

Oppskriften er gratis frem t.o.m 10.november

 

FLARE
Bildene over
2 størrelser
GRATIS strikkeoppskrift

 

 

 

 

Designet av Handknit Yarn Studio

 

Superkjapp og veldig enkel hals som du strikke i et deilig garn som er mykt mot hakk 🙂
Vettu? Enklere enn dette blir det faktisk ikkje!

 

 

COZY RIBBED NECKWARMER
En størrelse
GRATIS Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

Ok, eg bare måtte svippe innom en tur, sitter i grunnen å ser på “Huskestue”, ja med et øye om ikkje annet! Egentlig burde det hete “Husker Du?” hehe Vet ikkje med resten av landet, men her i Stavanger har me ei uttrykk: “Hekkan, det var reina huskestuå!” Det vil da si: “Hekkan, her var det bare masse kaos!” Så ja, for meg blir det litt feil navn på det programmet, men programmet er kjekt og det kjennes godt å riste litt i de små grå inne i mellom!

Ellers, tja for deg som gjerne følger med på utenriksnyheten…Libanon er nå mer eller mindre konkurs. Bankene er stengt på 12.dagen og $ er ikkje å oppdrive! Det dirrer kraftig i overflatene og det ulmer i Beirut – DET er skummelt! VELDIG skummelt! Libanon er et bittelite land og det å da huse over 2 millioner syrerer får landet til å knekke! 2 millioner flere som skal f.eks spise, gå på do, bruke strøm, de fleste hadde med bil inn til Libanon + de fleste ønsker å bo i Beirut! Vettu?? Libanon er mindre enn Rogaland!! Say no more! Når mennesker blir sittende uten penger, for så å sitte uten mat etter hvert, ja da kan alt skje! Hvis det ikkje skjer no drastisk ganske snart, ja som f.eks FØR helga er eg redd for at det kommer til å smelle skikkelig! Det er noe lille Libanon ikkje trenger! ♥

 

 

 

NÅ BLIR DET STRIKKING!

 

 

 

 

Go`klem fra ei Bekymret Vibbedille 🙂

2 kommentarer

Siste innlegg