Det beste med å være syk?

 

Nå skal ikkje eg brife med at det er bra å være syk, men det er da noe bra med det også? Eg tenker ikkje på det å være sånn kronisk og livslang syk, det er jo noe man faktisk bare må lære å leve med. Rett å slett gjøre det beste ut av de forutsetningene man har. Veldig mange behersker det å være kronisk syk, mulig det er fordi man ikkje har noe valg? Tror me alle er bygget slik at man endrer oss etter forholdene – Hvis man da i tillegg er flink, eller får hjelp til å komme i gang med ting man orker så trenger ikkje alle dagene bli like dumme ♥ I allefall føler eg på det, det første året og vel så det var jo knusende, men når det etter hvert gikk opp for meg at det ville ikkje endre seg, vel da måte eg innrette livet mitt etter det som var galt, skjønner?

Men ok, nå var det ikkje akkurat DET eg skulle skrive om, nå er det snakk om det å være “vanlig” syk, du vet sånne basilusker&Co som knocker deg fullstendig ned i knestående ei ukes tide +/-? Eg var jo hellig overbevist om at eg hadde fått Corona for 2.gang, men 3 tester benektet det så dette har nok bare vært “ei vanlig syga” som ble kastet over meg! Når sånn skjer så vet eg jo at det er over om noen dager, derfor tror eg også det er verre å være sånn syk for eg gidder ikkje kjempe i mot fordi eg vet det snart blir bedre….! Eg trenger ikkje presse meg for å fungere for det går jo over liksom….Siden eg ikkje har hatt en luftig og KALD plass å sove denne uka har eg like godt flyttet inn på Hobbyrommet som er det kjøligste rommet, surret litt og sovet masse – Har rett og slett bare kapitulert fullstendig, fordi det går over. Eg kunne ikkje gjør det da eg ble ødelagt for 20 år siden, da hadde eg garantert ikkje vært her nå! Når “flonså” og forkjølelsen herjer kan man ta seg råd med å legge seg flat. Tror du skjønner hva eg mener, men det beste? Jo vettu ka det er? Det er når den dagen du ORKER å ta en dusj kommer! Åååå himmel altså! Eg vurderte en dusj i går, men eg maktet ikkje….Dessuten hadde eg gått tom for frisørshampoo og da gadd eg nå i allefall ikkje!

Skrev shampoo, deo og god bodylotion på handlelappen i dag….Både Rema og Kiwi hadde noen skuffende “Bade/Dusj hyller!!”. Av alle ting så sier Ali: “Kan me ikkje heller kjøre til Normal på Madla?”. Eg kjente svetten sile i hårfestet, men tenke: “Å shit, det hadde vært nydelig!” Dermed durte me i vei og fikk masse deilige lukter med oss hjem og nå har eg hatt tidenes dusj, med både raking av legger og deilig skrubb av hele kroppen – For ikkje å nevne innsmøring av selvbruning! Blir neppe bedre enn det, nå føler eg meg fresh og ikkje minst dufter eg godt!

Så mens eg satt her å skrev dette innlegget dinget det på døra.…det er ikkje så ofte, er som regel en nabo som spør om de kan stjele avleggere ute (hehe) Men i dag var det MesterGrønn som ringte på! Åååå da skjedde jo faktisk det aller beste som kan skje når man er, ja for det finnes noe bedre enn en dusj skal du vite!

 

Vettu hva det er?

 

 

 

 

Det er faktisk når andre tenker på deg! ♥ Eg er jo så lettrørt når sånn skjer, men det var så koselig!
Nydelige blomster 🙂

 

 

 

 

Eg var jo innom Mestergrønn i dag å snuset for eg ville ha noen buketter til å ha her på glasshylla, Ali mente det var unødvendig fordi blomstene eg kjøpte forrige helg fortsatt var fine…Jaja sa eg bare så gikk me, var ei mening med det for nå har eg jo fine blomster 🙂 Tusen Takk Lisbeth! Du reddet dagen 🙂

Nå kom akkurat Dib inn dørene fra jobb, me sendte en bestilling til Pizzabakeren og får den levert ca halv 9 –
Så det blir vår fredags kwell 🙂 Eg skal sitte her inne på Hobbyrommet å bare nyte av formen er på bedringensvei
og i morgen blir det Krabbeparty med ungene 🙂

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer
    1. God bedring. Kos med blomster. Og i alle fall kos med dusj etter litt svett sykeleie. Jeg hadde Covid for første gang for 3 uker siden. Lå langflat i 4 dager, møkkete og svett. Og SÅ var det tid for dusj, følte meg bedre med en gang 🙂

Siste innlegg