Det er gått for langt med Jula!

Designet av Irina Ferrer (Davydova)

 

Selv om eg storkoser meg med Jula (i desember) må eg si at når både Julebrus, Pepperkaker og kakemenn er på plass FØR utgangen av september, ja DA er det noe riv ruskende galt! Kan jo like godt pynte Juletreet i samme slengen, ja så er det gjort liksom. Det er jo alltid godt med det som er gjort, ikkje det?? Det er jo snart Jul hele året, ja for eg er sikkert på at hele jula ligger på lur i butikkene og med en gang første måneden med “R” starter popper den frem i tur og orden (ho Ho Ho). Normalt sett så blir eg aldri stresset, men…Det eneste som tirrer stressgenet mitt er når eg ser Julebrus og diverse før sommeren helt er over! GIVE ME A BREAK, da! Allerede har eg lest første Facebookinnlegg om at “Årets første Julemiddag inntatt”….Det er jo fortsatt fårikåltid jo!!?

 

 

Designet av Irina Ferrer (Davydova)

 

Det ENESTE (for meg) som er lovlig Julete i god tid før desember er det du STRIKKER til Jula, alt annet er forbeholdt desember, eller, kan godt strekke meg fra midten av november 🙂 Alt du strikker som skal pynte opp Jula kan du strikke i god tid, Julegaver er jo egentlig ikkje noe julete så det kan strikkes hele året. Noe Julepynt er faktisk også best å strikke i desember kun av den enkle grunn fordi du trenger riktig stemning for å kunne kose deg max. Men, Julemiddagen bøøør vente i allefall til julelysa ute er tent.

 

CHRISTMAS ELF DOLL
Ca 23 cm høy

Oppskrifta for deg som ønsker å ha litt Jul hele året *humrer*

 

 

* * * *

Rart det der…Når eneste plan for dagen er å RYDDE, ja da er starten skikkelig treg så ja – Eg sitter her ennå eg! Hører lyder fra kjøkkenet, ja sånn “jobbelyder” så det er tydelig at Ali er i gang. Helt ærlig?? Eg aner faktisk ikkje hvor eg skal gjøre av alt det eg skal rydde!? Før eg kan dullerydde inne på garnrommet er det mye som først må ryddes bort….Hadde eg nå hatt en container utenfor hadde eg garantert bare lempet ut alt, meeen, alt må nok garantert sorteres for å kastes eller gis til Fretex og da er også faren for at mye bare blir værende igjen her. SÅ ja, eg ender vel opp med ørten poser og esker inne på vaskerommet i løpet av dagen, det eneste rommet hvor det nå er mulig å sette noe uten at noen bryr seg nevneverdig haha Tviler på at det er mer plass i garasjen!
*ler meg skvett ihjel*

Jaja, eg får gå å ta på “Jobbeklær” og se hva som skjer!

 

 

 

ØNSK MEG LYKKE TIL!

 

 

 

Go`klem fra ei noe demotivert Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Dersom ingen av oss forbrukere kjøper julerelaterte varer før desember, vil jo dette brenne ut av seg selv. Vi har bare oss selv å takke for hvordan dette har utviklet seg.

Siste innlegg