Det er oktober, og den er ROSA!

Reklame | House Of Yarn - Rosa Sløyfe Aksjon

 

Nesten alle kjenner en, noen kjenner flere og andre kjenner mange som er rammet av brystkreft.  En ting har me felles: Me har alle sammen mistet for mangen Denne måneden skal eg til min første mammografitime, eg var så vidt blitt 50 da konvolutten med time lå i postkassa. Så TAKKNEMLIG Det er godt at noen passer på oss for det er ofte slike ting me selv pleier å utsette, utsette, ja eg tar det neste uke og plutselig går det i glemmeboka…Ja, akkurat som med celleprøven. Da er det godt at noen passer på og minner oss på disse viktige tingene Takk!

 

Oktober er som du vet ROoOSA! Har i grunnen aldri vært helt min farge, men i år fikk eg en følelse av at eg bare MÅTTE ha en knallrosa jakke! Tror min indre kreative sjel prøver å komme helt ut *humrer*.  Ikkje bare er det rosa, men eg har også strikket inn litt Bling her og der. Planen når jakka er ferdig er at alle Rosasløyfe pinsa skal få sin plass på jakka! Ahaa det hadde vært helt magisk.

 

 

 

 

 

Hvis du velger deg et garn fra Rosa Sløyfe Garn går 5 kr pr nøste til Brystkreftsaken og forskning på persontilpasset brystkreftbehandling. Eg valgte meg Alpakka Magic, ikkje bare det, men eg strikker i tillegg med dobbel tråd! Det blir jo da dobbelt så myk, selvfølgelig hihi I skrivende stund strikker eg altså på pinne 12!!
Egentlig går det overraskende greit, det er nok fordi garnet er så mykt og det blir ikkje tungt.

Det er utrolig mange flotte oppskrifter du kan velge blant Her Inne, men selv så valgte eg en helt enkel en: Brienne Kardigan 🙂 Eneste eg har planer om å endre på er å strikke den litt lengre, sånn typ “under rompa” 🙂

Vel, det er søndag….Perfekt dag for å strikke og bare kose seg, ikkje det?

 

 

 

 

Eg var i grunnen tidlig oppe, alt for tidlig og det irriterer meg for da kan eg risikere at eg må ha meg en kwil – Bortkasta tid syns eg! Så tidlig var eg at eg fikk med meg hele soloppgangen! MAGISK og ganske trolsk!

 

 

 

Snur eg kameraet mot vest ser man dette! Dette er nesten svart himmel og gudene må vite hva som kommer til
å ramle ned! Jaja, eg har trillet den store Scrappekofferten ut fra soverommet og inn på gangen så været har liten og ingen effekt på min dag i dag. Fikk det for meg at eg må bable meg gjennom den bare for å se om det er noe som frister! Stadig på jakt etter ideér og noe eg kan bruke for å kunne lage noe – Ja et eller annet! Mange år siden den kofferten var aktiv så det blir som en skattejakt 🙂 Får ta meg en sving innom badet først, freshe meg litt og så starter dagen! Har et stort perleri på spisebordet som eg startet på i går kwell, men det skal hvile litt for eg skal først perle noen pottel i dag. Må jo tenke litt på de små også 🙂 Vel vel…

 

 

LAG DEG EN FLOTT
SØNDAG OG NYT DEN

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Fantastisk herlig rosafarge. Lurer på om jeg skal strikke av det garnet jeg også. Det var jo bra at det går til bryskreftsaken. Jeg er veldig glad for mammografiprogrammet. Jeg har vært 3 ganger og skviset. Første gangen måtte jeg komme om igjen på kreftavdelingen på sykehuset for å undersøke mer. DA var jeg livredd og lei meg og SIKKER på jeg hadde kreft. Men det var ikke det. Jeg føler jeg fikk smakt på hva som KUNNE ha kommet, og jeg er så sjeleglad hver gang jeg får svar i posten om at det IKKE er funnet noe 🙂

    2. Rosa er min farge hele året, og har vært det i mange år 🥰 Jeg må innrømme at det er ikke mange ting jeg støtter, men kreftarbeide er de som alltid får. Det er som du sier vi kjenner alle en, eller kanskje flere….

Siste innlegg