Domino Fremdrift og Rålekre Sokker!

Designet av Ducathi

 

Eg vet, at i likhet med meg selv er både du og mange andre veldig svake for denne type sokker…?
Ååå eg fikk tendens til pustevansker da eg ramla over disse i morges…NICE! Sokker som strikkes
på pinne nummer 2,25 med tynt delig garn er bare så magisk å strikke ♥

 

 

Designet av Ducathi

 

Du vet, sokker som er så pass tynne kan du bruke absolutt hele året, ja selv om det er ull! Det er helt nydelig å ha på beina! Er det der i mot gulvkaldt eller bare kaldt generelt, ja da trenger en noe tjukkere sokker. I kwell har eg tjukke sokker på beina! Av den enkle grunn fordi da eg vasket ut jula tidligere i dag skrudde eg av ovnen og satte opp skyvedøra til terrassen! Slettet intet sjakktrekk, men eg holdt jo på å svette bort da. NÅ er det sykt kaldt inne!

 

HOPESOCKS
Bildene over
Fra str 36 til 43

 

 

 

 

 

Ser her vettu! 8 lapper strikket, så ja, litt striking inni mellom blir det vettu. Var skikkelig kjekt å strikke litt lapper igjen, spesielt Domino, jo og 1 Bonnielapp har eg også strikket 🙂 Er veldig optimist i forhold til dette teppe
og er akkura like giret ennå 🙂

 

 

 

Som du gjerne har fått med deg så er nå jula borte! ALT står i esker ute på gangen så nå gjenstår det å se hvor lenge eskene står der da *ler*. Hele ryddinga er dokumentert på Snapchat (vibbedille) *ler* Har i grunnen hatt det ganske gøy mens eg rydda og det er jo fordi eg har selskap av mange andre som også kasta seg på ryddinga. Filmer og bilder gikk frem og tilbake, ja det ble ganske mye lott og løye 🙂 Det var en sann fryd og nytelse å ta seg en dusj og etter hvert dale ned i go`stolen. Her skal eg sitte til eg ruller i seng noe senere, men først blir det mer strikking og ikkje minst serie!! Eg ser som sagt på “This is Us” på Prime Video – Anbefales!

 

 

 

KOS DEG OG HA EN HERLIG OG AVSLAPPENDE KWELL

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei MEGET stolt Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. Himmel for nokre fine lesta🙂
      Eg har rydda vekk små rundpinner på en lur plass, som eg skulle ha i dag til eit nytt par lester.
      Og mitt dominopledd ligger fint i posen sin 🙈men ikkje glemt 🙂

Siste innlegg