En Favoritt! – Strikkeoppskrift

Designet av Isabell Kraemer

 

Eg har mange favoritter i garderoben til Isabell Kraemer, dette er absolutt en av de! Omtrent alle hennes oppskrifter er i min samling, men når det er en virkelig favoritt har eg også kjøpt garnet som skal brukes. Så ja, denne genseren ligger i grunnen klar, det er bare å få den på pinnen! Eg har i grunnen 2 garntyper til denne; Finull og Kauni, hvilken det blir vet eg ikkje før eg legger opp! Å ja, en dag skal denne SÅÅÅ strikkes! Andre Kraemer favoritter som ligger klar med både pinner og garn er DENNE DENNE DENNE – De som allerede er kommet på pinnen er DENNE DENNE DENNE – Det er foreløpig “bare” DENNE  DENNE DENNE
og DENNE X 2 som ligger ferdige i min garderobe 🙂

Hvor mange har du på din samvittighet?

 

 

Designet av Isabell Kraemer

 

Mange av hennes design er ganske like, ofte mye av den samme fremgangsmåten. Dvs har du strikket et par så “kjenner” du oppskriftene og etter hvert så er det nesten ikkje sååå nøye hvilket språk den er på 😉
Eneste eg kan gjøre er å anbefale deg til å prøve!

 

ALMOST THERE
Bildene over
Fra 85 cm til 124 cm i overvidde

 

Frem til midtnatt i dag, altså kl 00:00 får du 20% på alle hennes egne design (ALL self published patterns) ved bruk av koden HAPPY48 🙂 Benytt muligheten til å sikre deg dine egne favoritter!

Ååå det er jo akkurat som en gottebutikk!

 

 

* * * *

Før eg helt hadde fått opp øynene i dag, ja mens eg ennå lå i senga trodde eg det var helg….Veeel…det var helt til eg gikk forbi kjøkkenet og det så ut som en bombe hadde slått ned…HVERDAG! Helt ærlig? Eg trooor de eg lever sammen med er allergiske mot oppvaskmaskinen!? Eller er det bare et fenomen? Det kan noen ganger se ut for at tallerker, kopper og glass bare blir slengt inn på benken akkurat i det øyeblikket de går forbi kjøkkendøra!

Greia er den og eg trooor ikkje eg opplever dette alene: Oppvaskmaskinen er full OG ren: Ingen tømmer den og det stables etter beste evne høye tårn i vaskene med tallerker, kopper og kar, ja t.o.m gryter presses ned i, noen ganger formerer det seg ut over benken….Dette går på repeat, fordi: Eg ser meg lei, tømmer maskinen, og alt som er stablet i vasken og på benken fyller jo en ny maskin, legger i såpe og klikker start….før maskinen er ferdig begynner det å fylles opp i vask og på benk IGJEN og sånn fortsetter det….Den “beste” er jo når eg virkelig har klart å tømme kjøkkenet og alt er ryddig og pent, DA blir det ryddet på alle de respetive private rommene og før eg har fått satt meg ned for å kunne nyte at alt er ryddig har samtlige tømt sine egne rom og fylt opp kjøkkenet med ca 1 ukes forbruk av glass, kopper og tallerker…I dag? Tja, eg tror faktisk eg bare lukker døra til kjøkkenet og gir litt “Bæng”, rett og slett 🙂 Eg har nemligen en date med mange perlebrett, hva er dine planer for i dag?

 

 

 

LAG DEG EN SUPER DAG!

 

 

 

Go`klem fra ei ivrig Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg