En REV etter gode Gavetips – Strikkeoppskrifter

Designet av Ekaterina Filippova-Blanchard

 

Vettu? Merkelig nok er nesten Reven sidestilt med Sauen i strikkeverden! *ler* Ja det er nesten sånn, Rev og Ugle er vel kanskje de som topper dyredesign i strikkeverden. Mye fint og noen ganger veldig mye rart, men disse designen til Ekaterina Filippova-Blanchard topper absolutt lista over det eg syns er fint ♥ Ja det er en REV, men hun gjør det på en lekker og brukanes måte, det er ikkje sånn at du står i fare for å bli latterliggjort om du bruker det – Eg kunne helt uten problem brukt alt eg har lagt ut her 🙂 Ikkje minst er dette flotte gaver og de 2 nederste designene har vært med i gamet noen år og de strikkes flittig av mange.

 

 

 

Designet av Ekaterina Filippova-Blanchard

 

En hals….

 

 

FELIX FOX
Bildene over
Str barn

 

 

 

 

 

Designet av Ekaterina Filippova-Blanchard

 

...eller et skjerf? Små barn bør definitivt bruke hals, men kanskje svigerfar ønsker seg et skjerf til jul? Bursdag? Eller, bare fordi?

 

 

FOX TROT
1 størrelse, passer de fleste

 

 

 

 

 

Designet av Ekaterina Filippova-Blanchard

 

Denne har vært med lenge og eg strikket den selv for X-antall år siden, virkelig søt!
Kan også strikkes som en ulv ved hjelp av andre farger.

 

 

FOXY & WOLFIE
Str Barn til Voksen

 

 

 

 

 

Designet av Ekaterina Filippova-Blanchard

 

Denne er fortsatt like populær nå som for snart 10 år siden da den ble publisert, ei ugle er sjeldent feil 🙂

 

 

CHOUETTE
Str Barn til Voksen

 

 

 

* * * *

 

 

Lørdag og eg sov til nesten kl 11! Har vært våken sikkert en zillion ganger i natt! Selv om det bare er 2 så kjennes det ut som minst 37 myggstikk….mellom 2 TÆR! Eg blir sprø for å si det sånn!

Dagen i dag…Tja, hva skal eg finne på tro? Nå har eg fått i hus alt det nye hobbystasjet så planen er jo å prøve meg, men så er det jo sånn at eg liker å ha det litt ryddig rundt meg når eg holder på….og det er i grunnen mer enn nok å ta tak i inne kan du si…Det evige mareritett er jo det hekkan vaskerommet! Nå er det så pass fult at om en tømmer badet for klær/håndklær så blir det det komplette kaoset! Me skulle også hatt et nytt tørkestativ, har 2, men om eg har 3 føler eg at innhugget på vaskerommet blir mer merkbart. Pga klemengden på badet har heller ikkje badet blitt vasket skikkelig på ei stund, mannfolka i huset ser ikkje ut for at de syns det er et problem for å si det sånn…Sukk…Ellers så ser det ikkje sååå gale ut om eg velger å viske Dib sitt rom bort fra minnet mitt, men det hadde gjort seg med litt gulvvask all over the place for å si det sånn….det blir mye inn og ut når man jobber ute rundt leiligheten…GI MEG STYRKE!!

Vel vel, senere har me planlagt ostebord, det er nå i det minste kosleig å dandere til så eg får se frem til det. Mor mi skulle også hatt noe på apoteket, skulle jo gjøre det i går, meeen apoteket var stengt da eg kom meg tilbake til Tananger etter frisøren…sukk…Hadde i grunnen ikkje tenkt meg ut på hjul i dag…

Tror bare eg tar meg en kopp kaffi til eg…

 

 

LAG DEG EN FLOTT LAURDAG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg