Enkle, Skjønne og Store Sommertopper

Designet av Anne B Hanssen

 

Hvis det virkelig er noe eg er i manko på i Ull/StrikkeGarderoben min så er det sommertopper!! Hmm skjønner ikkje helt hvorfor? Kanskje det ikkje er helt min “greie” å strikke? Eller, det mest sannsynlige er jo fordi at det eg strikker drøyer ofte gjerne en stund før det blir ferdig og eg vet at starter eg på noe nå ender det mest sannsynlig opp med å bli ferdig til høsten? Ja og da er det jo igjen på tide å pakke seg inn i lagvis ull? Uansett, eg kunne veldig godt tenkt meg en sommertopp i noe LinGarn, Åååå eller en kjole som sitter litt over skuldre bryst og så skråååår den bare sakte utover helt ned til over knærene! Mmmm den ville eg også hatt i en Linblanding type garn ♥ Har ikkje funnet akkurat den kjolen eg ser for meg så kanskje eg bare må lage meg min helt egen?
Tja, kanskje det ja 🙂

Har du behov for en sommertopp eller 2, snapp de til deg 🙂

 

 

 

SPECIAL MOMENTS
Bildet over
Fra 80 cm til 135 cm i overvidde

 

 

 

Designet av Anne B Hanssen

 

LAVENDER GARDEN
Opp til 140 cm i overvidde

 

 

Designet av Anne B Hanssen

 

TRUE ROMANCE
Fra 78 cm til 119 cm i overvidde

 

 

 

* * * *

Mandag morgen og sola skinner så dette ser jo lovende ut må eg si! Dib og eg var ute å kjørte lang tur i går og da svippet me innom Gartneriet og fikk kjøpt hele 4 meter med “duk” som Ali skal kle den store grønnsakkassen med så DENNE uka kommer det nok frø i jorda! Har vært litt kaldt om natten ennå så me har ikkje helt våget å gjort det før, men nå er det jo mai på onsdag og bør være innafor. Ali, han var i skogen i går og kom hjem med hele 2 Bjørketrær!!! hahaha Ikkje sånn digre, men absolutt store nok! Trær er store hehe Mye fint man kan lage av Bjørk, men akkurat nå er eg ikkje helt “med” han Ali på hva han lager, men men med litt overtalelse
får eg det nok som eg vil til slutt *ler*

Å der satt han jaggu i gang med den store kassen!! YES! Da skjer det noe!
Vårblomstene vente me med litt til for man vet aldri med de der temperaturene så det får holde med de mini Stemor me har enn så lenge 🙂 Mai måned er jo en flott tid for blomster, men det er en del blomster man ikkje bør sette ut før 17.mai hvis man ønsker å være helt sikker. Enn så lenge får me sulle med andre ting.

Uansett skal eg nå prøve å sparke fart i dagen! Skal av alle ting starte med å sette mobilen i kø hos SkatteVest!! Har prøve i et par uker nå, men det er jo knøl umulig å komme gjennom! Er litt usikker på en endring eg skal gjøre og må ha det bekreftet før den evn sendes inn!! Er sååå lite glad i slike ting som eg egentlig ikkje skjønner!!!
*Tar meg en kaffi til eg*

 

 

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN GOD MANDAG!

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Takk for flotte tips til sommertopper!! 🤗 Seinest i morfess att jeg og gjennomgikk sommergarderoben min i hodet, og der gikk opp for meg at ikke har noe sommertopper! Har egentlig lenge tenkt å strikke/hekle, men synes ikke det er så mange i litt stor størrelse. Så igjen – tusen takk for tips!

Siste innlegg