EVERYBODY SHOULD HAVE A RAGDOLL NEARBY

Designet av A la Sascha

Denne Hippo`en her kunne en fint hatt! Da hadde eg sydd borrelås på innsiden av hendene for så å henge den på strikkeveska mi, bare fordi eg kan! Hva ville du gjort? Ja med ei “filledukke”? Alle har me hatt ei og når me finner den igjen i lekekassen inderst på loftet blant andre barndomsminner blir me helt “Awww”, ergo; Me trenge ALLE sammen ei “filledukke” ♥ Noen du kjenner som venter smått? Vel, da har du flere her som kan egne seg som en nydelig barselgave!

Alle sammen er de heklet med nål nr 3, altså en heklenål som kan “gå” ganske så kjapt om garnet er godt! Garnet du bruker er på ca 100-130 m pr 50 gr, dvs det er kjappe “filledukker” å hekle, så ja, du kan fortsatt rekke en, eller 2 til Jul 🙂

 

HIPPO RAGDOLL
Bildet over
30 cm fra tå til hodet/ 16 cm på bredeste

 

Designet av A la Sascha

 

COW RAGDOLL
35 cm fra tå til hodet/17 cm på det bredeste

 

 

Designet av A la Sascha

 

KOALA RAGDOLL
30 cm fra tå til hodet/ 16 cm på det bredeste

 

 

Designet av A la Sascha

 

HORSE OR UNICORN RAGDOLL
35 cm fra tå til hodet/ 16 cm på det bredeste

 

 

♥ ♥ ♥ ♥

Hmm torsdag…Ok, da er det 1,2,3 dager og når eg står opp neste gang er det JULAFTEN og det betyr bare EN ting: “3 Nøtter til Askepott” og kjekke Walt Disney tegnefilmer, ja og så må eg jo ha et obligatoriskt glass med Rødbrus 🙂 DA er det Jul da! Men, før eg kommer så langt er det først i dusjen og så på med Ny pysj eller nye koseklær som er i Luke 24 på kalenderen 🙂 Ali regner eg med allerede da er i full sving på kjøkkenet 🙂 Amira er nok allerede gått på jobb, men DibHassan han har fri så eg få “tvinge” han til å se Askepott sammen med meg! Ho Ho Ho Joda, eg gleder meg til Jul ja og eg GLEDER meg til kålrotstappa som Ali lager! Selvfølgelig så lager han verdens beste og ved siden av har me helsteikt kalkun, det er også veldig godt! Må jo nevne rosenkåla!! Jepp, uansett om me kjøper 2 eller 3 pakker blir det alltid kniving om de siste *ler*

Aaaanyway, det er fortsatt 3 dager til så kanskje eg bør gjøre noe fornuftig i dag? Har sånn halvveis notert diverse på hele 3 forskjellige Post It lapper av hva me trenger på butikken, kanskje skrive alt inn på èn lapp?? Men du?? Eg reagerte på noe på Rema i går…35 kr for en liten sånn “plastring” med Riskrem??? WHAT!?!? De har jo pleid å kostet enten 16,90 eller 19.90! 35 kr!?!? Hmmm Syns forresten det er flere av slike typiske julevarer som er MYE dyrere enn før…?

Skal i allefall se om eg ikkje kan få pakket litt av gavene i dag, greit med hva som er gjort – så er det bare å sette de klar i gangen for levering 🙂 Ellers blir det vel bare å surre litt? Brenne mandler kanskje?? Fy men det er farlig godt! Jaja, eg får legge litt planer mens eg tar meg en kopp kaffi 🙂 Er fortsatt i ørska ser du…våknet ikkje av alarmen kl 9 i dag og ingen vekket meg…FØR kl 11!!! Oh MY!

 

 

IKKJE STRESS!
LAG DEG EN FIN DAG
I STEDEN FOR!

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

4 kommentarer

Siste innlegg