Fantastisk Gøy – Norsk Strikkeoppskrift

Designet av Kjersti Lunnan

 

De aller fleste av oss har nok et forhold til smilebuksene? Er noen år siden eg strikket min første, en morsom detalj som gjør buksa gøy å bruke. Noen dra dette litt lengre og lager fantastiske gøye smilebukser, ja som denne ⇑ Designeren har ufattelig mange varianter å velge blant!

 

 

 

Designet av Kjersti Lunnan

 

Både skolen og barnehagen er i gang, og en heldress som dette er et must på de små når kulden kommer og de kravler rundt i snøen ♥ Dressen er strikket i enten Merino Ex Fine fra Drops eller Sterk, du velger jo det du har eller liker, så lenge strikkefastheten overholdes går det bra. Eg holder en knapp på Sterk til et plagg som dette.
Min erfaring med Merino Ex Fine er at det utvidere seg en del, men det henger nok sikkert
også sammen med hvor fast man strikker 🙂

 

SUPER HELDRESS
Bildene over
Str fra 3 mnd til 4 år
Norsk Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

I dag kjenner eg at luften som kommer inn er anderledes, nå kjenner eg at noe har snudd og høsten er i god gang 🙂 Selv om det er gøy og herlig med sol/varm er likevel høsten min favorittid på året 🙂 Flott når dagene blir crispy, men eg elsker også å surre inne når vinden Uuuler rundt hjørnene!
Tenne masse lys og starte planleggingen av neste høytid.

I natt har plantene i stua stått i en balje med vann, det var virkelig på høy tid med litt drukning, glemte å sette de på plass før eg lag meg, vel vel.…de drikker jo egentlig ikkje mer enn de trenger vil eg tro 🙂 På Hobbyrommet i går fikk eg laget 2 serier til med maskemarkører, veldig søte! I dag blir det mer lakking og montering, nå er eg tom for en dubbedings, så eg håper pakken som er på vei kommer helst i morgen!

Blir kake her i dag og annet bakverk som Amira skulle fikse – Trooor ikkje tommelen min hadde vært glad
i bollebakst i dag! Blir kaffislabberas litt senere og det er jo kos. Får se om
klokka strekke til om det blir en tur til mor mi.

 

 

HA EN FIN SØNDAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer

Siste innlegg