Fullstendig på kjøret gitt – Deilige Strikkeoppskrifter

Designet av Winterludes

 

Plutselig liksom, de siste dagene så har eg ramlet over så mange skjønne og flotte pulsvotter! Ikkje bare det, men alle kan strikkes med tynt garn, ja akkurat som eg har lyst på! Flere av disse pulsvottene er strikket i Tynn Alpakka fra Drops og det er et garn eg liker veldig godt 🙂 Her kan eg også strikke med Tukuwool og det er et stort +!
Som vanlig har eg jo lyst på alle sammen, det er nesten sånn at eg må friste litt på mor mi….Kanskje hun kan strikke noen mange slik for meg?? Eller så er jo alle disse pulsvottene utrolig flotte gaver!

 

THE CEMENT TILES SERIE: Greenhouse
Bildet over

 

 

 

Designet av Winterludes

 

THE CEMENT TILES SERIE: Corridor

 

 

 

 

Designet av Winterludes

 

THE CEMENT TILES SERIE: Dining Hall

 

Alle disse 3 parene + 4 andre er inspirert av flisegulv fra 1800 tallet, kan jo tenke meg at det er mye å bli inspirert av! Dette er en serie med 7 forskjellige pulsvotter, alle like forlokkende! Hvert par (utenom bonusparet) kan kjøpes enkeltvis. Du kan der i mot kjøpe alle samlet i en eBook HER om du ikkje klarer å bestemme deg 🙂
Vil jo absolutt si at det svarer seg å kjøpe alle 🙂

 

 

* * * *

 

Ok, så ble det jaggu meg kwell igjen og dagen bare skled avgårde. Fikk nå tatt meg en dusj tidligere så noe fornuftig har eg da gjort. Ja jo eg fikk nå brettet begge stativene som sto fulle med klær så helt på kjøret er eg nå ikkje, men ikkje langt i fra haha Eg har bare sittet her, strikke, blundet litt og så har eg begynt på NOK en serie fra NrKNettTv: “18” – Å ja, eg syns faktisk den er veldig bra! Den forteller en virkelighet som me er midt blant oss.

Ellers? Har fått en del spørsmål om hvordan det går og hvordan armen er. Eg har fortsatt klokka på høyre arm, den venstre er ikkje blitt verre, men heller ikkje bedre. Den er hoven, men i dag kan eg tydeligere se alle de 8 stikkene og området rundt er hovent og blått. Har aldri før opplevd at det blir så pass gale. Håper at eg kanskje får noen prøvesvar i morgen! Det er virkelig kjipt å gå å vente! Men du!? Vettu ka!? Du vet gjerne at eg er litt sånn nøben når det kommer til dufter/parfyme etc? Vel, Amira fikk noe skikkelig digg til jul og det duften hmm just like heaven!! Hun tok meg med på butikken her i byen og eg ble forelsket!! Amira har hele DENNE SERIEN og i dag tjuvlånet eg litt bodylotion etter dusjen!! Rituals har flere slike serier med forskjellige dufter, men denne….
Åååå MAGISK ♥ Liker produktnavnene, bodylotin f.eks: Buddha Belly Body Cream!

Jadda, eg må nok ta meg turen innom den butikken igjen nå snart 🙂

 

 

KOS DEG OG HA EN
FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Jeg er også veldig spent på resultatet av prøvene dine. Det er noe herk å gå å vente! Jeg for min del har vært hos tannlegen i dag, som er noe av det verste jeg vet! Takk og lov var det bare et bittelite hull, så hele seansen var over på 20 min. 1650 kroner fattigere, men lettet over at det ikke var verre. Håper du får en avslappende kveld og en god natt.

    2. Håper du går gode svar på prøvene.
      Enig med deg når det gjelder produktene til Rituals. Veldig mye bra.

Siste innlegg