Garantert MYE gøy! -Strikkeoppskrift

Designet av Lori Versaci

 

Er du i manko på noe kjekt å fylle dagene med? Ååå da kan eg nesten garantere deg at dette sjalet absolutt vil gjøre susen! ♥ Eg mener, bare se på det da!?? Så KJEKT!!! Her kan du la alle de single og halve nøstene dine virkelig komme til sin rett 🙂 Åååå du, vettu ka?? Du vet jo at eg ikkje er så glad i bomullsgarn? Men….
*kryper langsomt til korset*….Eg har sett mye fint som strikkes i DETTE GARNET av designere i utlandet og eg fant det jo her “hjemme”. Det er over 100 farger og det ser sååå fint ut! Kunne tenkt meg dette sjalet f.eks i det garnet….eller (nok) et teppe til sofaen fordi eg fant alle de riktige fargene…I`m loosing my mind…

 

 

Designet av Lori Versaci

 

Ikkje bare er det et tøft sjal, men det er også stooort! Langt i allefall, så det kan funke fint som et lite “teppe” du kan pakke deg litt inn når det blir det kjølig 🙂 I “riktig” garn er jo dette suverent som et sommersjal!
Det kan fort få mange bruksomåder! 🙂

 

NUMBER 10
Bildene over
Str 57 cm X 221 cm

 

 

* * * *

 

Ok, da skal eg til “løvens hule” i dag!! LEGEN! Skal bare ut å fornye reseptene min (evn høre litt om prøveresultatene). MEN, eg sendte mail da Corona var et faktum å lurte på om ting kunne fornyes uten meg, fikk da til svar at det var ingen fare å møte opp. Hmm vel, ok…Ingen med Coronasmitte får komme inn, men det er DA er lurer….Hvordan kan de vite at de som sitter på venterommet ikkje er smittet? Ingen “friske” blir jo testet? Eg er jo (tilsynelatene) frisk, men man kan jo ikkje vite!? I mitt hode er det jo da bedre jo færre som sitter på det venterommet? WOW! Det er virkelig tiden for å være paranoid ass!!

Anyway, når eg først er ute skal eg sprinte som en gaselle inn på Coop Bygg å plukke med meg noen blomsterpinner og ståltråd…Ja, det er mye man trenger nå i “disse tider”…skulle også hatt magneter og bittesmå fjær, men det tror eg faktisk eg bare bestiller på nett for eg har virkelig ikkje lyst å oppsøke et kjøpesenter så lenge det strengt tatt ikkje er nødvendig. Me BURDE ha vært en tur på Biltema fordi Ali trenger noe verktøy for å kunne skifte noe på Amira sin bil, der har de slike magneter eg trenger…Vel…som sagt, ikkje strengt tatt nødvendig,
men får nå se. Tar med ei Antibacflaske og krysser fingrene i så fall 🙂

Når eg er hjemme igjen er det bare å fortsett der eg slapp i går: Ved PerleSpisebordet 🙂

 

 

LAG DEG EN FIN DAG
OG KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg