God Morgen fra Bææærgen!

 

Kan jo bare starte med en klage: Å nei, eg har ikkje sovet særlig godt! Senga er god nok den, men du vet….når man er vant med flere dyner og alt for mange puter blir det stusselig med ei uformelig pute og ei tynn lefse kalt dyne – Våknet stiv som et stokk! La meg i grunnen tidlig i går, men siden Amira ringte ganske så sent – Ja, over midtnatt blir det jo ei ganske så normal leggetid på meg. Hun pleier alltid ringe meg når hun kjører hjem fra ting.
I går arrangerte hun Kick Off på jobben for de ansatte og var på vei hjem i halv 1 tiden. Skravlet vel en times tid før eg igjen skrudde av lyset 🙂 Eg våknet kl 7, lenge før alarmen, og nå sitter eg å nyte en iskald iskaffi i senga.

Selv om eg ikkje pleier spise frokost før langt på dag, så kalt lunsj, tenkte eg meg ned å for å kikke hva de har. Kanskje de har noe korn eller noe, en vanlig kopp kaffi kan eg ta med meg opp på rommet om ikkje annet 🙂 Planer for dagen? Tja, bussen min går ikkje før i halv 6 tiden i kwell og Bunny sitt fly enda senere.

Me hadde i grunnen bare tenkt å valse rundt og se hva som skjedde, men nå ser det ut som me skal reise hjem til Vivian ♥ DET blir koselig! Bergen by kan me alltid utforske en annen gang, vil jo mye heller ha ei skravlestund med Vivian, det er det ikkje sikkert me får neste gang me ei her ♥

Tror eg har klart å finne ut hvilken buss me skal slenge oss på, Vivian bor jo litt ut på landet
om eg har skjønt det riktig 🙂 Tror dette blir en fin fin dag eg!

En annen storbegivenhet i dag er at Amira har bursdag! Er vel kanskje første gang eg ikkje
er hjemme på denne dagen, men det får me ta igjen! 😀

 

 

 

 

Skjønnaste <3
Bildet er fra sommeren 1997 når me var hjemme på ferie hos mor mi
(Me bodde i Oslo på tidspunktet)

Men ok, eg få se om eg finner skoa mine
å svinse ned etter noe kaffi etc

 

 

LAG DEG EN
GOD DAG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar

Siste innlegg