Granola = Julegave + En heldig Latex Vinner!

 

I dag hadde eg TIDENES frokost: Et glass med Cottage Cheese og 2-3 skjeer av denne Granolaen på toppen +
en extra dæsj med deilig Akasia Honning ♥ Blir futt at sånt!

Siden denne Granolaen har en holdbarhet på ca 1 mnd laget eg kun 1 porsjon i går til meg selv, eg har nemlig planer om å lage en god del mer! Skal bli kjekke julegaver og da er det jo også greit å ha smakt på den først 🙂 Glasset eg har her rommer 1 liter så da vil det si at 1 porsjon vil fylle 2 av de noe mindre glassene.

Regnet litt kjapt på det i hodet i går, og det blir da slettes ikkje noe steindyre gaver dette her?? Hver av frøposene veier fra 300 til 350 gr og koster +-30 kr pr pose. I oppskriften trenger du kun 50 gr av hver av frøene. Honning er jo en noe dyr ingrediens, men 1 ss trenger du…Orker ikkje regne på hvor mange porsjoner det blir hehe Glasset? Tja, kun 26 kr på Europris 🙂 Hvis du vil kan du jo pynte glasset litt, eg kommer til å knyte silkebånd på + henge på en lapp. Lappene er billige, denne typen (peker på bildet) får du f.eks på Nille og Søstrene Grene. På baksiden pleier eg alltid skrive ingrediensene. Men ok, oppskriften, nei den kan eg ikkje ta æra for! Eg har brukt DENNE OPPSKRIFTEN fra Det Glade Kjøkken. Det står 100 gr valgfri frukt, eg brukte Tranebær og Aprikoser —-> JAMMY! Hvis det er noe av innholdet du ikkje liker kan du jo prøve deg frem med noe du liker 🙂

 

 

 

Eg kommer garantert ha et glass av dette på benken fremover! Såååå mye bedre enn de man kan kjøpe!
Dette smakte ferskt og ikkje papp……(Sorry!)

 

 

Men ok, la meg bare avslutte med HVEM som skal få
en skwett Latex i posten fra meg:

 

Latex er bra å pensle under sokker/tøfler om du sklir på parketten. Pensle det på 3-5 strøk og la det tørke mellom hvert strøk. DU kan “male” på en komplett “såle” eller bare litt på hælen, eller noen prikker/striper – Prøv deg frem.

Den som skal få glasset til høyre på bildet er….

 

SISSEL S

Gratulerer!

 

Send meg en mail ([email protected])
med adressen eller en mld på Facebook

 

NÅÅÅ er eg klar i Go`stolen!
Har spist og det er på tide å plukke opp strikketøyet.

 

 

FORTSATT GOD KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg