Gratis StrikkeKos til Påskeferien, selvfølgelig!

Reklame | Dale Garn/ House Of Yarn

Design av Dale Garn/ House Of Yarn/ Foto: Terje Bjørnsen

 

Me som strikker, hva er det me strikker mest av i en høytid? Eller til en høytid? Joda, da strikker med pynt og andre småting som me bare sprer rundt oss og det gjelder like mye i Påsken som i Jula 🙂 Det er jo sååå koselig!

Selvfølgelig, eg “går i fella” hver eneste gang! Som f.eks til Påske; første dagen med behagelig temperatur og sol fra skyfri himmel? Da rigger eg meg til på terrassen vettu- med en kurv full av garn i alle glade farger, kaffi i koppen og et godt teppe i fanget – Da skal det strikkes! Det ene året laget eg meg et TRE! Ja eg har vist det før her på bloggen. Eg fikk først mor mi til å stjele noen Trollhasselgreiner i en hage, så støpte eg de fast i en melkekartong! Jepp, eg kjøpte en pose med sånn “Heidi” sement, blandet, fylte en 1,75 melkekartong halvfull, satte greinene ned i og lot det størkne = Et perfekt tre 🙂 Strikket masse høner, egg + eg laget slike små høner/kyllinger av vattkuler, like koselig hvert år. Til Jul pyntes “treet” med Julepynt som ungene har laget! Derfor råder eg deg til å være på utkikk når du er ute på kwellsrunden med bikkja! Sjekk om noen naboer har en Trollhassel i hagen!
(Ps: Ta med hekkesaksa!!)

 

SE & NYTE, ja og hent deg litt inspo!

Design av Dale Garn/ House Of Yarn/ Foto: Terje Bjørnsen

 

Design av Dale Garn/ House Of Yarn/ Foto: Terje Bjørnsen

 

Design av Dale Garn/ House Of Yarn/ Foto: Terje Bjørnsen

 

Design av Dale Garn/ House Of Yarn/ Foto: Terje Bjørnsen

 

Design av Dale Garn/ House Of Yarn/ Foto: Terje Bjørnsen

 

Design av Dale Garn/ House Of Yarn/ Foto: Terje Bjørnsen

 

ALT dette + enda litt til finner du i Strikkeheftet eg linker til rett under her! Hele heftet ligger klart å venter på deg, last det ned eller print det ut! Lag deg en kurv med diverse garn og pinner og gjør deg klar til PåskeFerien 
Masse deilige garntips kan du KOSE deg med HER!

 

Du kan jo også putte litt strikkekos i påskeegget til de som setter pris på det 

 

 

 

PÅSKE & VÅRSTRIKK
Gjelder alle bildene over + m.m
Alle oppskriftene er selvfølgelig Gratis

 

 

* * * *

I dag er det egentlig ganske fint vær, sola skinner fra en nesten skyfri himmel, men det er bare 6 gr og når det BLÅÅÅSER så blir den følte temperaturen kun 2! Da er det kaldt da og det frister slettes ikkje til å sette seg på terrassen! Hvis det blåser på vår terrasse så må garnnøstene spikres fast, prøv så se det for deg! Det aller beste med vår terrasse er at nordavinden ikkje har tilgang! Det hadde eg f.eks aldri tenkt på om eg var på visning på et hus eller leilighet!?! Tror eg hadde hatt fokus på selve leiligheten heller, men veldig mangen som kommer hit til oss kommenterer veldig ofte: “Denne var dere skikkelig heldige med!” Da ref.de til terrassen; Den er ca 45 kvm og peker mot sør, dette vil da si at når det er sol så har me den fra soloppgang til solnedgang og det + en vanvittig panoramautsikt er er tydeligvis en gulgruve 🙂 Kjekt å vite, men ja, eg er selvfølgelig veldig fornøyd med både utsikt og solmengde. Baksiden om man kan kalle det er jo at når sommeren var som i fjor (skikkelig varm) så blir det HETT inne! Tømmermennene som sto på terrassen i fjor sommer å skiftet kledningen holdt på å dø sa de! haha På den positive siden ble de så brune og fine atte haha

Den forrige leiligheten me hadde var stikk mottsatt! Vel å merke tok me den leiligheten usett siden me bodde i Oslo før me flytte hit. Da me ankom var me sååå glad for at det var en tilhørende hageflekk, men fant jo fort ut at den ikkje kunne brukes til noe!! Det var en iskald hageflekk som vendte mot nord! ALLTID iskald og ALLTID i skyggen, så ja me er absolutt fornøyd med hva me har i dag og blir det for varm så er det bare å ta en kald dusj, eller flykte inn på kjøkkenet og bare la alle dørene stå åpne (Les: En vanvittig gjennomtrekk)

Måtte bare temperaturene begynne å stige for nå er det ikkje lenge til sommeren! TENK POSITIVT! 🙂

 

 

 

LAG DEG DEN
BESTE DAGEN I DAG!

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei Vibbedille som prøver å tenke positivt 🙂

2 kommentarer
    1. Helt ærlig – hadde blitt ganske sint hvis noen, uten å spørre, hadde begynt å gå løs på prydbuskene mine i hagen! Man beskjærer og holder i orden selv, så utrolig kjipt hvis busker er kuttet/tynnet ut, uten mitt samtykke. Det går jo ikke an.Trollhassel og andre grener går jo an å kjøpe dersom man ikke selv har det tilgjengelig, eller en nabo/venn gir sitt samtykke til at man får lov å kutte. Prydbusker er dyre innkjøp, og utrolig sørgelig hvis man kommer ut og ser det er kuttet av.

Siste innlegg