HEKKAN – Julegave med litt smell!

 

Ja ja ja så bare måtte eg teste dette også da….Bringebær Sirup, bare eg brukte Rips og Jordbær 🙂 Man tar det man har i fryseren liksom. Brukte noe mer bær enn oppgitt i oppskriften og + bare på litt mer sukker, men at det skulle ta 10 min å lage var ei skrøne for dagen hehe Men enkelt? Ja så absolutt, dette fikser alle helt uten problem. Virkelig en smakfull gave dette, vertinne-/vertgave f.eks? Julegave sammen med en annen passe go`sak? Absolutt noe man kan gi til de som har alt og trenger ingenting, mat og drikker forsvinner og tar 0 skapplass!

 

 

 

I 2 vendinger skal det siles, dette tok absolutt tid, er ikkje gjort i ei håndvending nei og heller ikkje noe du vil rushe, men men pytt pytt. Det skal ikkje koke direkte, men rett under kokepunktet….Den første tiden var det mye skum og eg var nær ved å bare gi opp! Skulle jo “bare” ta 10 min så eg tenkte eg hadde gjort noe feil, eller at det ikkje funket med rips….Men så vettu, så skjer det noe….Skummet forsvinner gradvis og det blir seeeeigt og deilig! SMASK, den smaksprøven smalt i smaksløkene kan du si! JAMMY!!

Lot det surre enda en liten stund før eg bare tømte det på…

 

 

 

…resten av flaskene eg hadde til rådighet! Nå må eg få tak i flere flasker for nå vil eg lage flere siruper! Så deilig! Eg får servere masse is (Riskrem?) fremover tenker eg, for eg har ikkje så mange bruksområder som eg kan bruker dette på tror eg. Men, eg kan jo se for meg at dette kan være gøy og smakfult til å ha i baren hehe Eg får teste litt etter hvert i KaffeBaren min her på kjøkkenet. Vil, og SKAL lage Kokos Sirup
og selvfølgelig Ingefær ♥ Spennende!

 

 

 

NATTINATTI

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg