Hold Me Close Top – Lekker Strikkeoppskrift

Designet av Life Is Cozy

 

Selv om det visst nok er 1.Høstdag i dag velger eg meg denne “toppen”! Enkel å strikke,
men se så lekker den er da!? Brukes alene, eller kanskje opp på julekjolen om du fryser?
Vet at den også passer helt suverent sammen med ei lekker pysjbukse ♥

 

 

Designet av Life Is Cozy

 

Ikkje sant det er sååå fiiin? Strikkes i 2 tynne garnsorter: 1 tråd med lin og 1 tråd med mohair, da blir det en lett (luftig?) og ikkje FOR varm (Greit for oss med hetebølger *ler*) Eg putter den rett inn i “Må Ha”-Mappa mi for eg kan jo aldri hvis når eg trenger denne! Passende garn har eg jo på hylla 🙂 *Life is Cosy* har forørvig MANGE flotte design som er så deilig på denne årstiden, myke og kosete, ta en kikk Her Inne 🙂

 

HOLD ME CLOSE TOP
Bildene over
Fra 88 cm til 176 cm i overvidde

 

 

* * * *

 

 

Har i grunnen planer om en rooolig dag, men eg har jo terrassen smekkfull av klær osm må brettes og da kan eg jo like godt bare vaske resten som er på vaskerommet også. Bare bli ferdig liksom, det er fortsatt meldt regn fra torsdag av så greit med hva som er gjort. Ali gikk omtrent fra senga til garasjen for å begynne med skjenken som skal inn på kjøkkenet! Herrejemen eg gleder meg!! Hvis alt går etter MI rute så står eg nok på hodet på kjøkkenet neste uke, eller kanskje før? Mange har spurt om å få se skjenken, flere har trodde at det er en gammel en me skal male, men den er faktisk ganske så ny:

 

 

Flere av de som har sett den mener det er galskap å male den, men hvis me ikkje maler den vil den heller aldri komme inn på kjøkkenet vår. Da vil det blir for mange farger/stilarter på en måte. Den skal males i samme farge som veggen (bare med møbelmaling) slik at den blender inn på en måte 🙂 Trooor det blir bra, eg kan se det for meg 🙂 Den er i heleik og ja, den veier minst 1 tonn! Ikkje tull en gang! Var pillemen ikkje bare bare å få løftet dne inn i bilen og ser jo med gru når den skal opp hit….i 3 etg!! For å si det sånn, eg hadde vel ikkje kjøpt den ny fra Bohus (Jises for noen priser!) for så å male den, da hadde det blitt krise om det ble mislykket, men handler man på Finn.no kan man jo godt eksprimentere litt 🙂

Men ENDELIG skal me ferdigstille kjøkkenet! For når denne er på plass kan bilder henges opp, alle de stenge som skal på veggen kan henges opp. Eg skal RASERE alle skapene, rydde skikkelig for nå skal endelig OCD`n tilfredsstilles og det skal bli systemer! Guuu men eg gleder meg!
Hører Ali er i gang med pussemaskinene nede i garasjen! Woop Woop!

Eg får komme meg ut på terrassen og brette….
skal stryke og montere et lite koselig perleri også 🙂

 

 

KOS DEG OG LAG DEG EN
FLOTT DAG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. Det blir sikkert fint med skjenken selv om den er ny. Datteren min er utdannet innen interiørdesign. Hun måler gjerne nye møbler for å få akkurat det møbelet hun er ute etter. Så mal i vei!

Siste innlegg