Hva har du i Strikkekurven? – Hva er det viktigste??

 

Hvis du spør en mann f.eks, eller for den slags skyld bare en person som ikkje bryr seg
om strikking vil nok svaret vær: “Strikketøy og garn vel?”

Ok, du og eg som strikker hver dag kan jo bare avkreftet det meget kjapt! Som oftes er jo strikketøyet det som tar minst plass, ikkje det?? *ler høyt* På bildet over ser du min kurv, ferdig ryddet vel å merke. Glemte å ta før bilde!! (Skulle jo tror eg aldri har blogget før, men du kan se den “før” på Snapchat 😀 Kjapt forklart var det smekkfull
og ting ramlet ut når eg bar den inn hit på Hobbyrommet.

Det var bare å tømme det meste på gulvet….og så starte sorteringa:

 

 

 

 

Legg merke til bosskurven under skrivebordet, Jepp, full av papir og boss fra strikkekurven…Ja, et sted må eg jo putte det når eg sitter å strikker….Hva er din unnskyldning? Alt annet la eg utover skrivebordet for å få en oversikt…Nå når hele Hobbyrommet er satt i system er det jo relativt enkelt å legge hver enkel ting på rett plass *Elsker systemer*

 

 

 

 

Noen (De uten katt) lurer sikkert på hvorfor det faller seg naturlig å legge Flått- og Ormekur i en strikkekurv?
Vel, for meg er det ganske åpentlyst: Når Milo (<—Katta!) ser eg sitter å strikker krøller han seg alltid godt på plass i fanget mitt, gjerne opp på strikketøyet. DA, når katta ligger rolig å maler er det enkelt å ta tak i nakkeskinnet
å dryppe enten de ene eller andre dråpene på plass. Skulle eg da f.eks reist meg for å gå i medisinskapet ville katta for lengst luktet lunta og stukket ut igjen…Ikkje sant?

 

 

 

 

Ha i mange år hatt ei dille på Bandana, kjøpte ALLE farger på eBay for noen år siden og de ligger i grunnen over alt! Vet jo ikkje når behovet dukker opp. Opp til flere notatbøker og en Ipad (<—Hvor eg har systematisert alle oppskriftene mine) er absolutt en nødvendighet, men hvorfor eg samler på andre sine bursdagskort opp i der er meg en gåte, eller ikkje: Dib åpner bursdagkonvolutt, napper ut pengene, leser kortet og gir det til meg….Ja for HVOR skal nå han legge det da?? Dette gjelder forøvrig også Ali…Kan fort bli noen kort si.

 

 

 

 

Strikkefastheten er jo et must å ha orden på (Linjalen nederst i bildet) Masse håndkremer, helst forskjellige + litt ymse utvalg av kremer (vepsebitt, nedgrodd negl, sår, ja; you name it!) For ikkje å snakke om ladere til ALT! Det er alltid noen som springer rundt som hodeløse høner å leter med 1% igjen på enheten sin!

 

Men, det aller viktigste eg har i min kurv er definitivt….

 

….En Kløpinne med Teleskopstang!! Nei, ingen av mine strikkepinner er lange nok til å rekke akkurat dit eg klør! Når man i tillegg stort sett sitter alene i stua blir det fort et irriterende problem uten en kløpinne!
For øvrig kjøpt på Normal 😀

Men nå!? Nå skal eg ta meg ei lit astund ute på terrassen slik at eg kan få meg noen planter i vinduet! Sola skinenr fortsatt, men eg føler det er litt svalere nå, for når sola forsvinner blir det jo gjerne kaldt. Skal bare rigge meg til på bordet der ute, så får eg se hvor mange avleggere det blir! Kanskje eg må gaule fra terrassen slik at alle naboene hører meg, mulig eg ta blir kvitt noen *ler* Vel vel…Ja du? Er eg nå i gang med Skulpturen min! DU kan se starten på Snapchat eller vente til det kommer i bloggen, evn senere i kwell eller i morgen.

 

 

 

KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg