Hva med en GarnKalender i desember??

 

Bare tenk tanken: “Garn hver eneste dag nesten hele desember!?!?” Det må jo være en fryd å stå opp hver dag, mørkt og kaldt? Spiller ingen trille, kalenderen får oss opp hver eneste dag! Akkurat som ungene vettu, full fart 🙂 Det beste er jo at man ALDRI blir for gammel! Hvem har i så fall bestemt det? Ikkje sant! Ingen bestemmer det, dessuten er me voksne nok til å kjøpe vår egen kalender, så det så! Pøø! *ler hjertelig* Mor mi blir 80 til helga og hun har fått kalender hver jul av meg i noen år nå! Hver dag ringer hun og takker – hun syns det er sååå koselig ♥

For en tid tilbake, et par uker kanskje, var det noen som spurte om eg hadde en oversikt av noe slag over hvilke kalendere det fantes for oss som lever og ånder for strikking, garn og alt som hører til – Det har eg nå, til en viss grad i allefall 🙂 ELSKER DET!! Det finnes mange, så det gjelder jo å velge med omhu vil eg si, kommer jo litt an på hva du liker. Lister opp litt forskjellige i vilkårlig rekkefølge, ok?

 

∗ Titt Inn Garn selger nå Nina Petrine sin kalender, og etter hva eg har hørt er den virkelig å anbefale!!
Garnet til Nina Petrine er MAGISK ♥

 

∗ Knittersbox.no har også en Nydelig Kalender med håndfarget garn♥

 

∗ Fortuna er en skikkelig GotteButikk når det kommer til GARN!
De har Julekalender med sitt eget håndfarget Fortuna Sokkegarn!♥

 

∗Spøtegarn byr også på Nydelig Julekalender!

 

Knit We Do har Julekalender med både garn, oppskrifter OG tilbehør! Deilig!♥

 

∗Rito stiller med Julekalender fra Infinity Heart og den inneholder
både Garn, dubbeditter + diverse! Spennende!!

 

∗Lykkegarn frister med en Julekalender full av deilige Merinovarianter!

 

Vaid.no frister med norske tradisjoner og deilig ullgarn i årets Julekalender

 

Uniq Garn har 2 Julekalendere, du velger,
og de sender den fraktfritt♥

 

Garnkisten frister med både garn, prosjektposer
og ikkje minst deilig tilbehør i sin Julekalender

 

Garnhimlen har ikkje mindre enn 3 varianter av
årets Julekalender med masse go`saker ♥

 

Vel, her var det 11 kjappe! Klarer du å velge, eller har du en fast en som du kjøper hvert år? Ser at noen av kalenderene ALLEREDE er utsolgt, men flere skriver at det kommer mer. Virker som det gjelder å være veldig tidlig ute i allefall! Har i grunnen ikkje tenkt sååå mye på det ennå, men siden eg skal lage til 2 her hjemme + noe til mor mi bør eg nok putte det inn i tenkeboksen 🙂 Selv om ungene denne jula er 25 og 18 så henger eg kalender i taket ute i gangen – Det hører med uansett hvor gamle de er ♥ Etter at Dib begynte å barbere seg har eg handlet det mest av smågaver på Normal! Der har de ALT de trenger! Ja hva mer enn gode lukter, praktiske ting, skjønnhetsting(?) og snacks trenger de? Iiikkjeee sant? Pleier å gå gjennom butikken en gang og så er kurven full og kalenderen er komplett 🙂 Er liksom gjort på under 1 time når eg bestemmer meg for det,
satser på det i år også. Det er jo innpakkinga som tar tiiid…..!

Eg hadde en del julekos her på bloggen i fjor og enn så lenge er planen å lage til litt i år også. Hver søndag delte eg ut flere garnpakker med litt dill og det var nå veldig populært. Skal sende noen mail nå snart å høre hvem av mine sponsorer som ønsker å være med så skal eg nok lage til noen pakker 🙂 Å ha kalender hver dag her på bloggen blir ganske kaos så det blir nok hver søndag + evn en Julegave ♥ Får sjå!

Er det noen snille strikkere her inne da? Ho Ho Ho

 

 

KOS DEG OG HA EN
DEILIG MANDAG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

6 kommentarer
    1. Hei. Jeg mottok pakke i posten i dag fra vibbedille. 🙂 Jeg ble så glad. får nesten sommerfugler i magen. Og farger gjør noe med humøret. Nå er det bare å trylle frem noe av de fine fargrike nøstene. Tusen takk.

      Mvh Hilde

    2. Jule kalender er super koselig. Lager kalender til mine foreldre hvert år ❤️

Siste innlegg