Hvem bestemmer hva som er riktig farge??

Reklame | Rito Garn & Hobby

 

ENDELIG!! På 3.forsøk klarte eg å strikke en ball som er rund, akkurat det er nemlig ikkje helt bare-bare for
å si det sånn 🙂 Føler også at mitt valg om å strikke riller har gjort det litt vanskeligere å få til,
ikkje vet eg, men nå er den i allefall fylt og det ER en ball!

Ok, eg har jo selvfølgelig ikkje bare strikket en ball, hva i alle dager skal eg med det?? hehe Dette er kroppen på min kylling! Et sted må man jo starte og da eg fikk spørsmål om det var noe eg kunne lage, ja en påskekylling altså, poppet denne “rare” kylling opp i hjernebarken 🙂 Tror det kommer til å bli en trivelige liten (stor?) “kar”! Men, hvem har bestemt at en påskekylling ikkje kan være grønn? Klart den kan være grønn, hvorfor ikkje? Det finnes ikkje god nok forklarling på hvorfor den ikkje kan være grønn, så det skrinlegger me bare med én gang!

Men først vil eg bare fortelle en liten kjapp historie; Eg har siden eg var liten vært veldig flink til å tegne og dette fikk eg ofte høre av læreren i formingsfagene på småskolen. Hun pleide vise frem mine tegninger som om de var en fasit på oppgaven me fikk utgitt, eg krympet meg like mye hver eneste gang. Når me hadde formingsfag satt me alltid 4 pulter sammen som en liten gruppe hvor me skulle være 2 jenter og 2 gutter. Det var opp under jul og en engel skulle tegnes, og som alltid ble min tegning tatt opp til tavlen å vist frem som “Slik skal en engel se ut”. Kaller han “Per”, han satt på gruppa mi – hans engel var ikkje hvit, den var blå. “Per” var glad i fargen blå. Læreren, eller frøken som me kalte henne for den gang på tidlig 80 tallet ga han klar beskjed om at en engel skal ikkje være blå, hun fjernet arket hvor han hadde tegnet og ga han et nytt: “Sånn, nå tegner du en engel skikkelig – de skal tross alt henges opp”. Eg husker dette som om det var i går og det var flere slike episoder.

Sånn skal det ikkje være, hvilken farge du ønsker å bruke eller liker har ingenting å si enten det skal tegnes en engel eller strikkes en påskekylling 🙂 Er det noe som ikkje skal gjøres så er det å sette begrensinger,
verken på unger eller oss selv 🙂

 

 

 

 

 

Alle disse fargene skal brukes til Påskekyllinger og annet snacks som skal spres rundt utover våren og påske.
Om eg skal si en fin ting om dette garnet, Infinity Hearts Snowdrop så er det at det overrasket meg stort!! Før eg fikk det tenkte eg at det sikkert var sånn tørt, litt stivt kanskje, ja eg tenkte at det sikkert var som typ fritidsgarn og Pt3. Det kan eg si det ikkje er! Det er sååå mykt og det finnes ikkje stikkete i det hele tatt. Det er som å strikke i smøøør, vet ikkje om det er positivt eller negativt, men så mykt er det i allefall 🙂 Derfor har eg enn så lenge droppet den tovinga eg snakket om tidligere. Eg skal teste ut hvordan det tover, men denne kylling skal få være slik den er, tror den blir fin med alle sine riller 🙂 Rynkete Kylling? *ler*

Nå etter på skal eg kaste meg over føttene hans, hvordan de skal bli vet eg ikkje sikkert. Må nesten bare prøve meg frem, det er det som er gøy med å lage sine egne ting: Prøver og feiler hele veien. Håper at det til slutt blir en påskekylling som kan pynte litt opp et sted, om så er kommer det nok en oppskrift etter hvert.

Nå, her og nå i kwell har eg litt Me-Time. Har akkurat spist, Ali laget lammelår i ovnen, er god og mett. Eg har laget ny kaffi og har inntatt kwellsroen her eg sitter. Skal swiche over til Netflix å fortsette på serien min mens eg strikker.

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. Grønt er fint. Og kyllinger kan h mange farger , bare fantasien som setter grenser . Gleder meg til å se den ferdig🤗

Siste innlegg