Innafor med et par Julegave Tips??

Designet av Alexandra Brinck

 

Eg skulle ønske eg hadde vært like strukturert og flink som eg foreslår at du kan være haha Ja for vettu? Nå på sommeren er det definitivt en helt nydelig tid å starte på Julegaver, i allefall hvis du skal strikke mer enn enn par. Ikkje bare kan du virkelig kose deg og ha god tid, men du vil mest sannsynlig få strikket ganske mange gaver – Garantert de du har planlagt + de som bare popper opp. De årene hvor eg strikket Julegaver var dette planen min hvert eneste år, ja å starte midt på sommeren! Eg begynte som regel veldig godt, men om “noe bedre” dukket opp tenkte eg fort at Jaja eg har jo god tid…Veeel…det ente jo med at eg plukke opp Julegavestrikkinga i slutten av november! Da var eg liksom mer in the mood fordi det f.eks var innafor å spille Julemusikk Ho Ho Ho Ja, for den oppriktige sannheten er jo at det er koseligst å strikke julegaver i jula!! Merkelig nok så kom eg jo stort sett i mål selv om eg gjerne både måtte festet tråder og sy i knapper Lille Julaften, men den planlagt og ekstra fine innpakkinga måtte som regel ofres. De siste årene hvor eg strikket en del gaver var det oftere og oftere at oppskrift og garn ble pakket inn med beskjed om å returnere etter nyttår…

Er i grunnen noen år siden eg strikket Julegaver sist…

Så ja, er du flinkere enn meg så får du fart på de Julegave nå i løpet av sommeren. Få en skikkelig kickstart, gjerne spar et par kosegaver til det begynner å minne om Jul rundt deg, men få kontrollen allerede nå!
Det anbefaler eg deg 🙂 Da er jo disse 2 hanskene her noen flotte gaver og absolutt noe eg
både kunne ha strikket i gave og ikkje minst mottatt selv ♥

 

 

Designet av Alexandra Brinck

 

EMMELINE MITTS
Bildene over
Str Voksen S, M og L

 

 

 

Designet av Alexandra Brinck

 

Eg har ofte strikket pulsvotter i Julegaver, visst er det flotte gaver, men hadde eg startet nå ville eg også for en gang skyld hatt nok tid til å strikke de 10 fingrene *ler*

 

FINLAY
Str Dame, S, M og L

 

 

* * * *

Lørdag, og det ble en morgen hvor eg våknet lenge før alarmen ringte! Vurderer sterkt å kjøpe meg en pakke med “Sov i Ro”!! En ting er sikkert, eg trenger jo egentlig ikkje alarm lenger, men alarmen som sover i senga “buldrer” noe tidlig da haha Selv om det er deilig av og til liker eg egentlig ikkje å kwile på dagtid, men det spørs om eg ikkje må til med en time eller 2 i dag gitt! Har jo egentlig planer da! Begynte på ny serie i går; “Chernobyl”, spennende + at det er jo helt forkastelig å se hvordan regimet i Russland var (kanskje det fortsatt er?) på den tiden! SKREMMENDE! SÅ ja, planen var å fortsette på den + å høre den nye episoden med Harm&Hegseth 🙂 Dessuten vil eg STRIKKE i dag og ikkje sy på den glidelåsen! Er ferdig med å sy den ene siden av den ene halve glidelåsen nå! GUUuu det tar tid! Vil jo ha den minst mulig synlig, men jaggu er det ikkje lett når glidelåsen er en kontrastfarge! Skal sytråden være samme farge som glidelåsen eller som jakken!? Ser du!? Blir litt av alt da så eg MÅ ha sånn pyntebånd på innsiden ja, ingen tvil!

Anyway! Eg er nødt til å ta meg en stund inne på Garnrommet faktisk! Ja rett å slett gå inn å pirre lystene litt!  Strikkelysten da altså hehe (Alt annet har vel hormonene drept, eller, kanskje mangelen på hormoner!?!) Få et overblikk på hva eg kan strikke ferdig FØR eg begynner å vurdere noe nytt! Fornuftig!? Ja, ikkje sant!?
Gudene skal vite hva eg ender opp meg 🙂

 

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
SKJØNN LØRDAG

 

 

 

 

 

 

Go`klem fra en litt sliten, men absolutt søvnig Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg