Kjappe Prosjekter er tingen nå

Designet av Adella Dutra

 

Ja, no lakkar og lir det mot jul gitt så skal du starte på noe nytt nå, som i tillegg skal være ferdig FØR jul, ja da må det gå kjapt! Finn frem pinne nr 8 og passende garn, oppskriften er gratis så det er bare å få gang!
Før du vet ordnet av det har du en hel stjernehimmel!

 

 

 

Designet av Adella Dutra

 

Disse bruker du til akkurat det du vi: Henge på treet, i vinduet, på gavene, ja du skjønner…Veldig allsidige stjerner 😀 Sånn kan man like. Ikkje trenger du bruke de til noe heller, kanskje du bare trenger noe smått og kjapp å strikke på? Vel, klikk frem oppskrifta og du er i gang. Kanskje de kan strikkes i tynnere garn? Med en gang kan de få et nytt bruksområde. Lim de på en magnet og stæsj opp alt av kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin m.m.
Rett og slett bare sett deg ned og slapp av 🙂

 

STAR ORNAMENT
Bildene over
Str ca 16 cm X 16 cm

 

 

* * * *

 

 

Ok, da er lørdagen godt i gang gitt og eg har fått gjort det eg sa JuHuuu Nå står “Potekakekunstverket” i ovnen
og eg venter i spenning! Du kan se hva og hvordan enn så lenge på Snapchat (vibbedille) og om ca 2 t blir det middag! Skal legge den ut her i bloggen i kwell sikkert så skal du få YouTube linken til dama som lager den, å ja, eg tok bare pc`n med meg ut på kjøkkenbenken 🙂 Etter middag har eg en vaaag plan om å lage den gule kremet til de Gule Bombene. Har hele 8 plommer fra i går da eg laget neeesten 600 Pikekyss – Synd å kaste de.
Får eg gjort dette, ja da blir det bomber i morgen 🙂

I mellomtiden mens eg sitter her å dingler på Hobbyrommet skal eg se om eg kan få pakket noen Pikekyss, nei nei, eg skal selvfølgelig ikkje ha nesten 600 stk helt for meg selv! Oh No! Noen naboer får nok litt, Ali hintet om hvem han ville gi til, ja du vet...Han har noen kompiser her i blokkene hehe I fjor fikk ALLE 16 naboene både Pikekyss og Peppernøtter, vet ikkje om det blir til alle i år, kanskje bare oppgangen her? Har mange andre eg skal gi til som muligens trenger det mer ♥ Får se hvor mye det blir når eg begynner å pakke.

 

 

KOS DEG VIDERE
DU OGSÅ

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer
    1. Hei, lurer på om du kan oversette denne til norsk eller om du vet om noen som kan? Den var fin. Hilsen Ragnhild

    2. nydelige stjerner ,jeg har i sammarbeid med min mann laget både stjerne og hjerter ,men dei er saget ut av rester fra listverk i nydelig oretre :=) nå blir det kun sokkestrikk videre til jul ,har en haug familiemedlemmer som ønsker seg hi hi,ha en fin kveld

Siste innlegg