Lekreste Sommerkjolen! – Gratis Strikkeoppskrift

Designet av Marzena Kołaczek

 

Denne kjolen ligger lett tilgjengelig i min hjernebark….og det begynner å bli noen år nå! Hver gang noen spør om eg vet om enkel og fin sommerkjole er den denne som popper opp først! Men altså, se på den da!?? Den oser da virkelig sommer, ikkje det? Det er jo en helt tidløs klassiker som garantert aldri går av mote! Da eg var i tenårene var jo også hvite/blå marinestriper en stooor slager, noe det også er i dag! Det er så rent og pent, retten og sletten ♥

 

 

 

Designet av Marzena Kołaczek

 

Dette er et ganske enkelt design og de fleste vil kunne strikke den helt uten problem. Den strikkes top/down som er helt genialt, spesielt om du kanskje syns den var litt kort? Da er det bare å fortsette 🙂 Garnet er SAFRAN fra Drops, er vel ett av de få bomullsgarna eg liker, men bruk for all den en annen kvalitet om du ønsker 🙂 Du trenger max 7 nøster i følge oppskriften og da betaler du mindre enn 100 kr!! Bedre kan det vel neppe bli??

 

MARINA
Bildene over
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

Jaggu er eg glad for at me fikk en drømmedag på Jærstrendene i går…I dag ser eg nesten ikkje blomstrekrukkene ute på terrassen….Tåka henger tjukk og nærgående!! Snakk om værskifte!! Ellers så ser jo langtidsvarselet greit ut…Eg kan “se” været frem til 9.juni, da er det sol – Så spørs det da hva som skjer med været 10.juni!! Da skal eg stå på markedsplassen i havna her nede under Tananger Dagene!! Måtte værmeldingen virkelig klinke til!

Eg må snart rigge meg til, skal både spise, dusje OG kle meg før eg må ut dørene i 13 tiden. Har en avtale på kirugisk kl 14, men eg skal samtidig innom hjelpemiddelsentralen å levere noe greier mor mi hadde lånt –
Greit å få det gjort når det er i nærheten 🙂 Krysser armer og bein for at det blir klarsignal til å bare leve som vanlig uten noen form for varsellamper 🙂 Men nå må eg komme i gang!

 

 

 

LAG DEG EN FIN DAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

0 kommentarer

Siste innlegg