Litt småluxus på føttene – Strikkeoppskrift

Designet av Maya Macdonald

 

Så enkelt kan et par lekre sokker strikkes 🙂 Her er det spandert litt extra på garnet; Merino og Cashmere ♥ Litt sånn småluksus i hverdagen da vettu. Kan jo fort bli noen lekre julegaver her!

 

 

 

Designet av Maya Macdonald

 

Strikkefastheten ligger på 34m/48 row på pinne 2,5mm – De er strikket med Magic Loop, fortsatt noe eg ikkje behersker! Skjønner ikkje, men eg roter det til hver gang eg prøver. Jammen godt eg er glad i å strikke på 5 pinner 🙂 Egentlig er det de tjukke raggsokkene som funker best her i vest i dag…Å ja, det er kaldt og selv om eg ikkje kan se det har det visst nok snødd i natt! Jadda…nå skal vel snøen brukes opp FØR desember!

 

SANDOWN SOCKS
Bildene over
3 størrelser

 

 

 

* * * *

 

 

 

3 grader og det er meldt snø til lunsj…du kan si eg fikk nye dekk på bilen i grevens tid!! Heldigvis har eg dekkhotell og der med ble det “Oppdaget” tidlig at bilen trengte i allefall 2 nye vinterdekk. Timen fikk eg allerede i starten av september og eg tenkte at siden eg faktisk hadde råd var det en selvfølge at bilen skulle få 4 nye dekk. Gikk for de beste og satser på at de får meg trygt gjennom vinteren. Selv om piggdekkavgiften i Stavanger er opphevet vurderte eg ikkje piggdekk, før var det kun det eg ville ha…men sånn sett er det ikkje vits her hvor me bor.
Er ikkje sååå mange dager i løpet av vinteren hvor det faktisk hadde vært et + ikkje for meg i allefall.
Sjelden ute å kjøre i de tidligste morgentimene og heller ikkje sååå mange dager hvor det faktisk er spinnglatt, om så er holder eg meg hjemme da *ler*

Planer for dagen? Tja, eg må begynne å pakke ned alt som skal ut på messa i morgen. Tømme noen bokser og begynne å organisere. Amira kommer her i morgen og skal hjelpe meg å frakte det ut og sette opp standen 🙂
På fredag er det full rulle!

 

 

 

LAG DEG EN GOD DAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

2 kommentarer

Siste innlegg