Lyst på en lekker kjole? – Norsk Strikkeoppskrift

Designet av Helene Arnesen

 

Med tanke på hvilke temperaturer som herjer om dagen så er vel neppe en lang ullkjole som vurderes på strikkepinnene, meeeen lekker sak ikkje sant? Alle er ikkje like kjappe så om du vil ha en lekker og kledelig ullkjole til høsten må du gjerne snart få lagt opp? Heldigvis strikkes den på litt halvtjukke pinner så helt gale er det jo ikkje. Noen ganger har eg litt lite tålmodighet når prosjekter blir for lange så eg måtte
nok ha lagt inn litt andre prosjekt samtidig.

 

Designet av Helene Arnesen

 

Å ja, eg elsker jo ullskjørt, kjoler og tunika på vinterstid! Helene Arneser har flere kjoler og DENNE liker eg også! Veldig godt faktisk ♥ Kjolen på bildene er forresten strikket i Pickles Tweedy og NESTE gang eg er i Oslo er absolutt det en butikk eg må få tid til å stikke innom! Sjekk den fargen som heter “Juli”, Ååå den ville eg hatt!

 

SILVERBELLS DRESS
Bildene over
Fra 80 cm til 118 cm i overvidde

* * * *


SERIØST!?!? 35 GRADER HER PÅ VESTLANDET!? I TANANGER!??
Skulle jo ikkje tro det var mulig, men eg er allerede svett på ryggen her eg sitter! Oj Oj det kan bli en hard dag *ler meg skvett ihjel* eller, ei hard HELG!! Oh My!

Dagen startet jo heller ikkje helt optimalt kan du si! Eg slengte vinduet på soverommet helt opp da eg la meg i natt, meeeen da Ali la seg så lukket han like godt vinduet! Resultatet ble at eg våknet av min egen svette rant ned i øynene mine i 7 tiden! Var jo bare å stå opp for ingenting er vel verre enn å være klistret fast i lakenet!? Ble passe irritert ja, så det var bare å stappe hodet under kaldt vann og spyle kroppen. Nå klokken kvart på 10 er det “bare” 26 gr ennå, men nå Ali står opp tror eg bare eg lager gjennomtrekk på soverommet og klasker ned på puta et par timer til for dagen i dag vil ikkje funke uten et par timer til.

Ellers har eg fått meg et nytt “prosjekt” haha Tja, et prøveprosjekt, eller, et eksperimentelt prosjekt er vel mest riktig å si! Det er et flott eksempel på å egentlig ta noe kjipt(?) å gjøre det om til noe…?
Spennende? Vel, det gjenstår å se. *ler meg nesten ihjel*

 

 

 

 

ET GODT TIPS I DAG?
TA DEG EN KALD DUSJ!

 

 

 

 

Go`klem fra ei Svett Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg