Noen lekre, andre morsomme – Gratis Oppskrifter

Designet av Dela Hausmann

 

Delikate og lekre votter strikket i tynt garn –> Super Gave ♥ Orginalt er de strikket i Zitron Trekking XXL  og Zauberball, men så lenge du forholder deg til strikkefastheten bruker du det du liker eller har tilgjengelig 🙂 Zauberball er forresten et helt MAGISK garn! For noen farger!

 

 

MITTENS WITH FLOWER
Bildet over
En størrelse
Klikk på linken over, scroll så litt ned og der ligger oppskriftlinken.

 

 

 

 

Designet av Dela Hausman

 

Morsomme! Garantert at de små kommer til å elske de ♥
Faktisk kunne eg fint brukt disse selv!

 

GNOME MITTENS
Str 1 til 4 år
Klikk på linken over, scroll litt ned og der ligger oppskriftlinken

 

 

 

 

Se her du! Jammen lagte eg ikkje middag i dag også, dvs Toro og meg ♥ Dib er veldig glad i Blomkålsuppe så da kjøpte eg 2 ganske store blomkål og 2 poser med kremet suppe. Eg kokte alt det grønne på blomkålene ganske lenge og selve blomkålen delte eg opp i buketter og kokte bare sånn litte granne. Er godt når de kan tygges i 🙂 Selve suppen laget eg med vannet som eg hadde kokt det grønne i, eneste eg tilsetter er litt salt. Blir veldig kraftig, smakfull og skikkelig god! On the side hadde eg laget hvitløksbaguetter! Det første Dib sa da han kom inn i gangen var: “Ååå kjenner at du har laget hvitløks brød” med et stor smil!
Jepp, han spiste seg skikkelig god og mett ♥

 

 

 

I går tror eg at eg imponerte han! Eg laget selve burgerene selv, ja blandet kjøttdeig med litt diverse og steikte 2 digre/tjukke burgere. Hamburgerbrød hadde me i fryseren og grønnsaker har me alltid. Jepp, det var absolutt en suksess 🙂 Hadde kun 2 brød så til Ali og meg steikte eg noen mindre hamburgere, danderte de på grovbrød med masse salat og grønnsaker, jepp, det ble ganske så digg.

 

 

 

Fikk et tips om å sette kremene eg bruker i kjøleskapet og JA det var faktisk veldig deilig! Har enn så lenge bare smørt beina og ja det var ganske kaldt selv om det ikkje varer lenge. Likevel hadde det god effekt for den varmen “flushen” kommer og går ganske fort så enn så lenge skal kremene stå i kjøleskapet! Et annet tips var å bruke kjøleelementer! Jepp, det har me og de skal i fryseren ASAP! Ser for meg at det må være deilig å sitte og la føttene trø på hvert sitt element! Akkurat som i sommer da eg laget isbad til føttene! Får du kjølt ned beina så følger egenlig resten av kroppen etter! Eg mener eg har sett en sånn ansiktsmaske med vann i? Lys blå mener eg den var? Den legges i fryseren og etter en stund kan den legges på ansiktet! Noen som vet hva eg mener og HVOR eg evn kan finne en sånn? Ahaa det måtte vært amazing! Etter at eg dusjet i kald dusj i dag og fikkvasket håret har det gått noe bedre. Eg dro på butikken med vått hår(!!!) hadde begge vinduene nede i bilen og det var helt himmelsk, men garantert lite smart!! Så ja, skulle eg nå få vondt i halsen er det selvforskyldt!

Har ikkje fått strikket i dag…det ble for varmt + at eg har jo vært husmor 🙂 Nå er eg straks klar for å starte kwellen. Kaffien er på gang, en Burn er lagt i fryseren (fordi eg fortjener det!) og magen er mett 🙂 Blir nesten ikkje bedre enn det! Eller jo, gradene har begynt å gå ned og de skal helt til til 11 i natt så det blir bedre! Eg gleder meg til det blir så kaldt i vinteren at eg fryser!! Ja for det er enklere å kle på seg for å bli varm enn motsatt. Må jo bare si det, eg elsker vanligvis sol, sommer og varme! Eg var i Beirut en sommer med langt over 40 gr og 100% fuktighet! Joda, det var varm, skikkelig varmt, men det gikk helt problemfritt 🙂 Nå hadde eg garantert daua!
Trøster meg med at dette går over, en gang…NÅR!?

Men nå?
Strikkings, Me-Time og Serie 🙂

 

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg