Småbarnsmødre ELSKER myke pakker! – Norske Strikkeoppskrifter

Designet av Tina Hauglund/ Strikkezilla

 

Erfaringene mine tilsier at det er småbarnsmødre som er absolutt de som jubler høyest over de myke gavene barna få til jul 🙂 Det finnes nesten ikkje noe som er mer deilig enn å pakke inn de små i den mykeste ulla! *Minner*. Sier bare det; Har du muligheten så kast deg over det! Er heller ikkje til å legge skjul på at hvis du
har mer enn et barn kan det fort bli dyrt å holde alle ungene med ull til en hver tid.

Da er det godt å få litt deilig hjemmestrikka under juletreet

Selv hadde eg ingen som strikket rundt meg da mine var små så eg måtte stå for egen produksjon, noe som ikkje alltid var lett. Litt ble det så klart, absolutt mest til Amira som var vår første. Hadde eg bare hatt disse deilig oppskriftene til Tina/Strikkezilla for 20 år siden! Ahaa eg var egentlig ALDRI fornøyd med de mønsterheftene som var i butikken, overhodet ikkje min stil for å si det sånn. Men nå? Ja nå har eg strikket ganske mye av Tina/Strikkezilla sine design for eg har jo tantebarn som har fått barn og niesa vår er glad i ull 🙂 Deilig!

Så ja, eg vil bare råde deg til å plukke med deg mest mulig av oppskriftene
om du har noen små rundt deg for dette er GODE plagg!

 

VONIKAVOTTER
Bildet over
S-M-L

 

 

 

 

Designet av Tina Hauglund/ Strikkezilla

 

Så enkelt, men akk så lekkert!♥

 

OKTOBERFINLUE
Fra str 2 år til Voksen L

 

 

 

 

Designet av Tina Hauglund/ Strikkezilla

 

OKTOBERVOTTER
Fra st r 1 år til 10 år
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

 

 

Designet av Tina Hauglund/ Strikkezilla

 

Dette settet var kjempegøy og så enkelt å strikke!

 

EMBLASETT
Fra str 6/9 mnd og helt opp til Voksen XL

 

 

 

 

Designet av Tina Hauglund/ Strikkezilla

 

Et absolutt MUST i alle småbarngarderober, opp til flere par vil eg anbefale!

 

TYNNE STRIKKESOKKER
Fra str 6 mnd til Herre str L

Den tynne røde og deilige ribbebuksa finner du HER!

Så ja, eg er en ganske stor fan av Strikkezilla kan du si! Likevel var eg så sjenert(?) at eg turde søren ikkje gå bort til standen hun hadde på Strikkefestivalen her i Stavanger!! At det går an liksom!! Eller jo, eg var borte å så på alt det fine, men da var det ei annen som sto der….*flau*. Nei, eg vet ikkje hvorfor, men sånn er det bare.
Selvfølgelig angrer eg nå så da kan eg jo sitte her å være irritert på meg selv…*Sukk*

 

 

 

* * * *

 

Tja, da er det snart denne dagen også over, snart kwell! Foruten å ha vrengt kjøkkenet og fått det på stell har eg vasket masse sengetøy + en vanlig maskin og alt henger i stua! Hadde tenkt å vaske mer, men tror eg hørte at Amira også skulle vaske så da er det greit å ha et stativ ledig 🙂 God innsats i dag gitt! Ble bare en kjapp pizza i ovnen da Dib kom hjem for eg tror me var mette etter lammelåret i helga ennå! Det er egentlig ikkje ofte med spiser rødt kjøtt, men når me gjør kjenner eg det i magen i flere dager! Blir så tung liksom!
Foretrekker kylling og fisk egentlig.

Ikkje har eg fått strikket noe heller – ennå! Om ei lita stund skal eg kjøre Dib på trening og når eg er tilbake igjen, ja da “tar eg kwellen” sammen med strikketøyet!

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
DEILIGE STRIKKEKWELL

 

 

 

 

Go`klem far ei Fornøyd Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Og jeg som så deg svinse mellom bordene og var litt lei meg for at du ikke kom bort og sa hei 😅 Vi er jo bare folk alle sammen!
      Tusen takk for fine ord❤

      1. Eg så deg på slutten når eg endelig satte meg ned. Hadde vært på standen å kikket flere ganger, men da var du der ikkje. Eg vet ikkje, men eg blir litt blyg på en måte 😧 Men eg lover, neste gang! Eg digger deg jo og hadde eg visst du var der hadde eg tatt m bøkene slik at du kunne signert de. Da hadde eg jo hatt en grunn hehe Off nei eg må skjerpe meg ❤️

Siste innlegg