SOKKEMANI ~ Strikkeoppskrift

Designet av Ducathi/ Foto: Birgit Vöhringer

 

Eg man i en dal så er man i en dal – Sokkedal! Det er nesten som alle disse sokkene som popper opp håner meg litt *ler* Eg går 5`på hver gang, raker de med meg med stor entusiasme i håp om at alle og en hver skal strikkes…Har sagt den mange ganger, men sokker er noe som må på pinnene i løpet av sommeren hvis ikkje blir det en kald vinter! Dessuten har eg sååå mye sokkergarn at det aldri kommer til å bli strikket opp…!

 

 

 

Designet av Ducathi

 

Sett noe så delikat?? Ducathi er kjent for å designe virkelig lekre sokker, har du ikkje sjekket henne ut før så er det jaggu meg på tid! Bli fristet på Ravelysiden hennes 🙂 Rart eg spinner??

 

MINIPLI SOCKS
Bildene over
2 bredder, uendelig med lengder…

 

 

 

* * * *

 

 

 

Da er man i rute på dagene igjen, søndag i dag og ny uke i morgen 🙂 I dag skal eg i bursdag til storesøs, altså skal eg inn en tur på hytta og hun frister med sydenvær 🙂 Må bli shorts da ja! Me har hatt tåke de 2 siste dagene, eller en VEGG ligner det mer! Selv om me bor i terrasseleilighet med naboer til venste og høyre følte eg meg ganske alene her på toppen….ikkje en nabo var å se! Kunne skimte at me har en grønnsakkasse på terrassen, men det var så vidt! Da er det tett da! Det er på tide at frøene og blomstene får overdose med sol og varme!
I morgen er det meldt regn, eneste positive med det er at eg slipper å vanne….Det er da noe!

 

 

 

LAG DEG EN
FIN SØNDAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

1 kommentar

Siste innlegg