Sommerantrekk til de minste

Designet av Kate Oates

 

Sett noe sååå nusselig!? Awww ja det er nesten så eg slenger det på en pinne nær meg ganske snart altså!!
Vettu ka det herligst er?? Ååå du kan f.eks strikke det i Supersoft eller om du vil ha en blanding av ull/bomull så kan du bruke Coast, det finner du også hos Holst Supersoft 🙂 Blir det godt og varmt i sommer så blir dette virkelig et lett og luftig antrekk selv om det er i ull 🙂 Dessutene er det jo helt herlig å strikke med!

 

RUFFLE SHORTIES
Bildet over
Fra str Prematur til 4 år

 

 

 

 

 

Designet av Kate Oates

 

Det finnes nesten ingenting som er så koselig som å strikke småplagg 🙂 Både shortsen og toppen kan strikkes
i de aller minste størrelsene og opp til 4 år, vil også tro at plaggene til en viss grad vil kunne vokse med barnet 🙂

 

BABY NICOLE
Fra str Prematur til 4 år

 

 

 

* * * *

 

 

 

Brrr i dag var det jammen meg kaldt da eg våknet i 8 tiden! Sitter her med ullsokker og hetta på! Jooda, eg har terrassedøra åpen, det er jo snart JUNI!! Så skal man ha sommer så må man nesten følge kalenderen og ikkje temperaturen! *kremt* Jaja ingenting å klage på for nå er det steget til hele 9 grader!

Dagen i dag har eg planlagt å bruke til maling! Gikk egentlig veldig greit å spraye steinene slik eg tenke, må flikke litt på et par kanter og så skal det males øyne og lakkes 🙂 Har tatt bilder av hele prosessen så det kommer etter hvert. Ligger en del på Snapchat (vibbedille) av hvordan eg gjorde det. Har også fått avgårde bestilling på pinner og garn til nytt prosjekt!! Får ikkje helt ordnet akkurat den fargen eg ville ha, fortsatt litt usikker! Hmm får se nå, blir jo spennende å se hvilken farge eg ender på! Når eg ikkje får tak i det eg først har lyst på så ender eg ofte opp
i det “vanlige”…som enter er en gråfarge eller i den beige kategorien. Denne gangen ville eg har noe annet, men DEN hadde de ikkje så eg havna helt ut på vidda i en farge som eg sjeldent strikker med….Venter bare på en tilbakemelding på om de får tak i akkurat den eg VIL ha! Ååå alltid skal det være så vanskelig å klare å bestemme seg! Skjønner veldig godt at den “gamle” meg alltid kjøpte noen nøster i alle fargene 🙂 Jaja eg har noen fellinger igjen på det første ermet på Aamu så har har da noe å potle med mens eg venter.

Nå der i mot må eg få litt “gang” på dagen!

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg