Speedy Gonzales gikk rett på trynet!

 

De flotte frostdagen fortsetter her i vest, må nyte mens me kan, aldri godt å vite når det snur!
Ut fra Byhaugen i dag, 3-4 minus og tildels lite vind, men nok til at det biter i ansiktet.

 

 

 

 

Føret var så pass at det var tryggest å få på brodder, da var det bare å gå på 🙂 Nyte og kose seg! Fikk bekreftet at med den nye jakken (Dun) var det helt toppers med kun en lang ermet ulltrøye under.

 

 

 

 

Det var her ned ved Store Stokkavann det smalt! Du skulle tro det var umulig? Med det finnes en del idioter på 2hjul…Altså, når en syklist kommer mot deg så trekkes det automatisk inn til siden av stien, MEN det forventes også da at syklisten senker farten!?! Å nei da, det er som heeeele autostadaren åpner seg opp og det er bånn pinne! Han har passert noen av oss før han sklir med sykkelen (i stor fart), meier ned ei av de eldre i gruppa og blir selv liggende å brøle på stien! Han hylte og skreik sånn at me var på nippen til å ringe 113…Et par av mannfolka våre får sykkelen ut av veien og løfter han opp i stående….“Ååå eg skulle perse rundt vannet og hadde en hastighet på 16 km/t” sa mannen som 2 sek tidligere lå å hylte! Han fikk en del kjeft av turfølget! Det er f.eks IKKJE lov å trene med sykkel rundt det vannet, jo da du kan sykle tur, men ikkje trene med høy fart og han der viste 0 hensyn – Litt som en typisk syklist man ofte ser i trafikkbilde når de veksler mellom myk/hard trafikant….Håpløst.

Gikk greit med damen i vårt følge, hun fikk en smell og ble løftet på beina hun også, men det der kunne blitt stygt! Eg lurer på hvilken versjon den gubben fortelle kona si når han
kommer hinkende inn dørene hjemme…?

 

 

 

 

Utover denne dramatikken var det en flott tur!

 

 

 

 

Etter turen ventet som alltid varm suppe på oss. Neste gang blir det julegrøt og mandel og så er det slutt
for i år 🙂 Da er me på egne bein resten av året 🙂 Men NÅÅÅÅ må eg reise meg å sette i gang…skal som sagt pakke over 9 kilo Fruktflesk….Yes yes! Håper å få bok et par kaker også 🙂

 

 

 

 

LAG DEG EN GOD KWELL

 

 

 

 

Juleklem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

3 kommentarer
  1. Nydelige bilder. Ser jo helt fantastisk vær ut. Slik vi kaller påskestemnig her på mine kanter.
   Sånne syklister. Vi gikk tur i villeste skauen et år. Skikkelig stigning, kun sti med røtter og steiner, bratt og smal. Vi var på vei oppover. Da kommer i mot oss nedover i full fart to idioter på off-road sykkel med sånne feite dekk i god fart. Ja, jeg klarte å hoppe unna. Det var ingen “sykkel-sti”, selvsagt lov å sykle men man må ta hensyn.

  2. Å jeg kjenner hvordan hensynsløse syklister provoserer. Håper damen som ble påkjørt har det bra.
   Ellers er det nydelige bilder fra turterrenget og det fine været.
   Får vi se dunjakken din? Jeg ønsker meg en jakke til jul….
   👏👏👏 for den flittige treningen din. 🤗

  3. Så nydelige vinterbilder. Godt med pigger unders skoa nå.
   Har sett en del til disse gale mannfolka. Tre en “bleiebukse” på et mannfolk og sett dem på en sykkel. De blir ville i blikket og det som måtte være av fornuft ligger igjen hjemme. Sommerstid trener de en hel haug, mange i bredden og håpløst å komme forbi. Knurrer like ille hver gang.
   Godt det gikk bra med damen og håper idioten kjenner det i kropp og selvbilde noen dager.
   Ønsker deg en fin kveld. Klem fra Liv

Siste innlegg