Spørsmålet er ikke hvilken vest, men HVILKEN farge? – Norsk og Gratis oppskrift

Reklame | Dale Garn

Designet av Ane Kydland Thomassen/ Dale Garn

 

Du har nok garantert fått med deg at nå er det IN med vest! Faktisk, tro det eller ei, men eg har 2 stk i min nyere Ullgarderobe. En laaang og en kort som den på bildet. Eg liker de veldig godt, men eg har ikkje noe som egentlig passer å ha under dem. Ja som en bluse, eller eg vil mer ha ei skjorte. Det er noe eg bør skaffe meg! Meeen, ikkje bare det….eg kjenner et veldig behov for å strikke en vest, ja bare en enkel en – som den på bildene her! Kunne veldig godt tenkt meg en i Erle (<—Har du sett fargeutvalget??) har egentlig aldri vært særlig glad i garn med hår hehe men Erle er helt nydelig! Har en stor kosegenser i det, eller 1 tråd Erle og 1 tråd Alpakka Forte,
men ååå den er så herlige 🙂

 

CHRISTIN VEST
Bildet over
Fra 91 cm til 129 cm i overvidde
Strikket i Kid Silk Erle farge nr 9043

 

 

 

 

 

Designet av Ane Kydland Thomassen/ Dale Garn

 

Ikkje bare er det et hav av farger å velge i, men du kan velge mellom oppskriftene også!
Ja om du vil ha oppskrift for Erle garn eller Alpakka Forte Classic 🙂

Som vanlig og egentlig helt forventet popper min egen galskap opp….Ja du vet, EG kunne jo fint tenkt meg å hatt en vest i hver farge…Sånn er det bare! Du kan jo bare scrolle litt Her Inne så skjønner du problemet mitt…

 

 

CHRISTIN VEST
Fra 91 cm til 129 cm i overvidde
Strikket i Alpakka Forte Classic farge nr 516

 

 

 

 

* * * *

 

 

Deilig! Søndag!! Ikkje bare en søndag, men en søndag med en extra time! Ahaa hvem vil vel ikkje ha noen extra timer?? Ikkje sant!?! Vet at mange roper ut sin frustrasjon, spesielt på denne årstiden! “Døgnet må ha flere timer!” Ja jo eg er jo enig i det da, men egentlig, vettu hva? Du har i bunn og grunn alle de timene du trenger, du må bare utnytte de 🙂 Ikkje verre enn det serru 🙂 Dessuten er jo det å planlegge fornuftig veldig bra! Ikkje planlegg over evne for da ender du opp med å stresse og det er IKKJE bra + det kommer intet godt ut av det.

Hmm la oss si du ønsker å f.eks være ferdig med alle julegavene senest 15.des, da er det også innafor i forhold til de gavene du må sende med posten, ok? Fra i dag til da er det 7 uker. Det er ganske lenge. Nå vet jo ikkje eg hvor mange gaver du trenger, men eg kunne fint klart meg med 2 i uka for da har eg 14 stk når 15.desember kommer. Det er 0 stress! Eller, om du ønsker å strikke ei kofte til alle så blir det fort litt travelt…Nå tenker ikkje eg nødvendigvis kun på strikka gaver, men også de gavene du skal kjøpe. Har man f.eks et ukebudsjett å forholde seg til er det kanskje mer overkommelig å klikke hjem et par gaver i uka i steden for å lense seg og ta alt på en gang. Eg klikket hjem 2 gaver for over ei uke siden!! Det var ikkje planlagt, men eg ramlet over noe og da bare swooosj kom det hjem i postkassa! I går kwell ordnet eg en gave her hjemme så nå har eg 3 stk. Siden de aller fleste i min familie har kuttet ut gaver er det lite som skal fordeles. Skal være ærlig å si at eg syns akkurat det er litt stusselig, det er ikkje dårlig råd som har bestemt dette, men mer det at det blir sett på som unødvendig….UNØDVENDIG med koselige tradisjoner serru! Eg skal i allefall legge mye glede i de gavene eg skal gi, eg gjør det ikkje fordi eg må, men fordi eg ønsker. Har man det så travelt at gaver blir et ork, ja da er det kanskje på tide å bremse litt opp? Eg mener….Livet kommer jo bare til å rase forbi uten at man får det med seg!

 

 

NYT SØNDAGEN
OG KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. Når det gjelder julegaver i år så ble det anbefalt på tv for noen dager siden at det kan være greit å gjøre unna gavehandelen så tidlig som mulig.Dette pga covid 19. Siden smitten er på økende her i landet kan det bli vanskelige tider fremover nå.
      Det kan jo bli stengt ned en god del,hvem vet. Får bare håpe at så ikke skjer,at folk er flinke å overholde smittevernreglene.

Siste innlegg